Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csavarjam az ujjaim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csavarjam az ujjaim kore a sracot?

Figyelt kérdés
sziasztok! nagyon bejon nekem egy srac akivel mar parszor talalkoztam, csokoloztunk is. szeretnem teljesen az ujjaim kore csavarni, hogy megbolonduljon ertem. az termeszetes hogy lefekudni nem szeretnek meg vele, azt ki kell varnia. de mivel tudnam teljesen megbolonditani? 18/L
2020. jún. 19. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csókolóztatok, akkor szerintem már jó úton haladtok. Gyanítom párkapcsolatot szeretnél, szóval ha még nem tetted meg vallj neki és ha tényleg érdekled akkor minden sínen van,
2020. jún. 19. 01:02
 2/4 Stark2000 ***** válasza:
Add magad. Aztán vagy bejön, vagy nem. Bár megjegyzem, igen korrekt lehetsz. Bolonduljon teljesen beléd, de a szexre még várjon néhány hónapot. :DDD
2020. jún. 19. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Lefordítom úgy hogy mindenki értse:

-Hogyan tudnék papucsot csinálni egy srácból?

Általában akkor szoktunk papuccsá válni ha már 100%-ban miénk a lány. Az az a szint, amikor nem félünk kimutatni az érzéseinket mert teljesen biztosak vagyunk benne hogy ez működik. Ez annyit takar hogy kapcsolat, és igen, ebbe bele tartozik a szex is.

2020. jún. 19. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Felettem lévő úriember kifelejtett valamit: -Ha mondjuk elküldene a f.szba mert már annyira az ujjaid köré csavartad hogy nem kap levegőt csórikám.. Milyen ragasztóval tudnám magamhoz ragasztani egy papucsot és hogy tudnám egy életre megkeseríteni az életét?
2020. jún. 26. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!