Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudnátok segíteni?
És olyankor mit érzel amikor megnézed őket? Szexuálisan is érdekelnek, vonzódsz hozzájuk? Érzel olyat, hogy megcsókolnád őket...stb?
Vagy inkább csak irigy vagy, mert szerinted jobban néznek ki mint te?
Ismerős helyzet én is minden (szerintem)jó csajt megnézek, mert tetszik az alakjuk stb.. Én főként azért teszem mert irigylem őket, magamat sem tartom rondának vagy formátlannak, de ha meglátok valakit aki szerintem szebb azt irigylem. Én is gondolkodtam már rajta, hogy lehet-e biszex vagyok de igazából nem jöttem rá. Most van egy párom (aki persze fiú) akit mindennél jobban szeretek és vele akarom leélni az életem. Mielőtt vele összejöttem nem nagyon gondoltam rá h biszex vagyok csak úgy voltam vele ha egyszer a jövőben egy lány érdeklődne utánam akkor lehet nem utasítanám el hanem megpróbálnám, és kideríteném én hogy vagyok vele. De most ugye ez nem aktuális, és igen lehet hogy biszex vagyok, de nem bánom ha kimaradok belőle mert imádom a páromat. Aztán azon is gondolkdtam h mi lesz ha véletlenül egyszer mégis szétválnak az útjaink a mostani szerelmemmel. Akkor miután túl tettem magamat rajta (már ha sikerül) biztos h kipróbálnám lánnyal is. Ennek az a fő oka h nem tudom elképzelni h valaha találnék helyette olyan srácot akibe még beleszerethetnék annyira mint belé.
szerintem ezt addig nem tudod 100%-ra kitalálni amíg össze nem akadsz egy lánnyal. Addig meg hagy nyitva ezt az oldalt. De amit az előzőek írtak az is nagyon fontos.
17/L
Köszi a válaszokat... #1 na látod pont ez a baj, hogy nem tudom, a belsőm azt súgja hogy vondódom is hozzájuk, viszont annyi éven át féltem tőle hogy inkább elnyomom, de lehet hogy nem elnyomom hanem tényleg csak irigy vagyok... Jajj túlgondolom igaz?
#2 hinnye hajj osztán ez mit jelöncsön? Az ottan nem bokor hinnye bukor az kedvös
#3 igen én is attól tartok hogy ez csak akkor fog kiderülni ha már voltam lánnyal... De amúgy egy hetero lány nem gondolkodok azon hogy kipróbálná egy lánnyal nem? Az már gondolatból is taszítana nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!