Kozmetikusnak tanulo lanyok, vagy akik annak tanultak, tudnatok nekem segiteni?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok, es a tovabbtanulason gondolkozok. Kozmetikus szeretnek lenni. Ugy tudom, a biologia, es a kemia kell hozza, hogy felvegyenek. Mindketto tantargybol jol tanulok. Most felevkor kemiabol 3-as lettem, bioszbol 4-es. Ev vegere a negyes kemiat meg akarom tartani, kemiabol fel akarom javitani 4-esre. De nagyon felek ettol.Ugyanis sokat kell meg altalanos utan tanulni, igaz? Meselnetek nekem arrol hogy milyen ez a szakma, vagy a tanulas mennyire nehez? Szeretnem elerni konnyen ezt a szakmat, de felek mindentol, mert minden es mindenki uj lesz es ismeretlen szamomra, bar ez termeszetes, hisz mindenki fel ettol a tovabbtanulastol. De remelem azert nem lesz olyan veszes, es sikerul....2015. jan. 22. 17:37
1/1 anonim válasza:
Soha a budos eletben nem hallottam meg olyanrol hogy meleg hidegviz!!! De ha megis, akkor sem... Szerintem el kene menned vidamparkba merr rad fer a kakako... esetleg egyel sunit! Am fiu vagyok es sose tanultam kozmetikat :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!