Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik, hogy van egy fiú a sulimból aki most ment el. (Ballagott és jövőre kezdi a gimnáziumot) 2 évig szinte utáltuk egymást 1 évig nem beszéltünk csak keveset, és az utolsó évre jóban lettünk. A vírus előtt ugye még volt suli, és hát egyes napokon nekem volt egy külön foglalkozás amire ő is járt. (Ez persze kötelező azoknak akik egy bizonyos tantárgyból nagyon jók de szinte azon a foglalkozáson nem is csináltunk sose semmit mert a foglalkoztatót nem érdekelte semmi) Ott szinte mindig beszélgettünk és mellém ült, aztán csak memeket nézegettünk és nevettünk. Volt, hogy néha haza is kísért és hát “jeleket adott”. Itt azt értem, hogy benyögte azt, hogy ő mennyire szereti a kicsi lányokat, mint engem. Nem tudtam hova tenni igazából. Volt, hogy néha bunkózott is velem, amit nem tudtam hova tenni. Messengeren egyáltalán nem is beszéltünk, max akkor ha hazakísért. A hónapok így teltek múltak stb, majd mondta, hogy reméli még fogunk találkozni és beszélgetni, ha elmegy a suliból. Aztán jött a vírus. Kb 2 hónapig vagy 3 (nem tudom) nem is beszéltünk, nem keresett, egyszer írtam neki de igazából rá 1 hétre nézte meg. Én nem nagyon estem akkor bele, csak kezdett a vírus előtti utolsó hónapokba megtetszeni. Aztán 2 hete írta, hogy ő sokat gondolkodott, próbált az elmúlt hónapokba csajozni, de nem ment neki mert rajtam járt az esze. Aztán azt mondta, hogy maximum én lennék az egyetlen, aki mellett hosszú távon tudna maradni. Ez után találkoztunk is 2x, majd megint nem keresett. Szóvá tettem neki, de csak megnézte amit írtam.

Sajna ő nem a tipikus “jó fiúka” hanem az ellenkezője. A suliba sok balhéja volt, rossz társasággal is barátkozott, de ő kedves igazából másokkal. Sok “pletyka” is terjeng róla, hogy ilyen iszákos olyan iszákos, és hogy már nem szűz vagy bármi. Erről beszéltem vele, és kiderűlt, hogy csak majdnem igazak ezek. (Nem tudom hogy értette, de annyiba hagytam inkább) Azt mondta, hogy miattam megváltozna, és hogy én miattam lett ilyen megértő. A szüleimnek nem hiszem, hogy tetszene ő, de nem is tudom. Mit tegyek? Adjak neki egy esélyt vagy ne?:(

Bocsánat ha nagyon hosszú lett,rövidebben nem nagyon tudtam;//

2020. jún. 17. 21:07
A kérdező szavazást indított:
Adj neki egy esélyt
Hanyagold inkább
15 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és ha szavaztok akkor légyszi adjatok érvet, hogy miért/miért nem😇
2020. jún. 17. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen volt az első barátom. Ő is etetett, hogy majd értem megváltozik, de nem változott:)

Az elején próbálkoznak a legjobb arcukat mutatni de egy idő után ugyanolyanok lesznek mint előtte.....

Szerintem te nagyon fiatal vagy. Nagyon nehezen dolgoznád fel ha beleszeretsz -és ő elhagy. Baromira tudsz sérülni tapasztalatból mondom mert énis így jártam. Nekem nagyon sok időmbe telt hogy újra felálljak a padlóról.

Ezekből amiket írtál nekem az jött le, hogy te próbálkoztál nála de ő lesz.rt. Ha annyira tetszettél volna neki akkor azonnal válaszolt volna hidd el.

Szerintem csak azért írt neked mert nem tudott mást össze szedni és tudta hogy nálad van esélye. Vagy megakar d.gni vagy csak unatkozik és nincs kivel lennie.....

Meg ez, hogy kérdezel tőle valamit és úgymond kitér a válasz elől nem valami jó dolog.

És úgy gondolom, hogy azért félsz a szüleid reakciójától mert te is nagyon jól tudod, hogy nem repesnének az örömtől. Egy ilyen srácnak , aki ahogy te is mondod nem az a tipikus jófiú, egy szülő sem örülne.

De sajnos mi nők bolondulunk az ilyenekért.... 🤷🏻‍♀️

Lessz még olyan fiú az életedben aki sokkal jobb lessz nála ,

szerintem várj az igazira 🙂

2020. jún. 17. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Lehet igazad van!:) Szóval várok még inkább.
2020. jún. 18. 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!