Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki szerintetek?

Figyelt kérdés
Ballagáskor kiléptem a cipőmből az előtt a fiú előtt akit crusholok. Ő ment mögöttem, hátranéztem és láttam hogy mosolyog. Megkérdeztem min nevet de nem válaszolt

2020. jún. 16. 20:42
 1/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Nyolcadikos ballagásról van szó?
2020. jún. 16. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem ciki, de én ezt egy kicsit érettebb fejjel mondom.

Az éretlenebb fiatalok szerint ciki, és nevetnének ezen...

(szerintem,ha ez a fiú már kicsit komolyabb, akkor nem azért nevetett ki,mert ciki,hanem mert ez tud cuki is lenni, ha egy lány kicsit szerencsétlenkedik :D de viszont ha éretlen kisfiú,akkor itt csak azon mosolygott,hogy ez mennyire gáz)

2020. jún. 16. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem inkább cuki . :)
2020. jún. 16. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1es

A fertelmes szóhasználatból kiindulva 8. osztályos lehet a kérdező.

Amúgy nem ciki.

2020. jún. 16. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
ilyen idétlen kérdést
2020. jún. 16. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Biztos azért mosolygott, mert tetszik neki a lábad. Ajánld fel neki, hogy maszírozza meg, meg ilyenek. Ha lábfétises, akkor nyert ügyed van. Akár a szolgáddá is tehetnéd!
2020. jún. 16. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Xard le.

Nem tudod miért nevetett, de valószínűleg inkább csak a helyzeten nevetett, nem rajtad. Ilyenkor neked is mosolyognod kellett volna egyet :D

2020. jún. 16. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, csak annyira, amennyire megbotlani az utcán - életében mindenkivel megesik egynéhányszor.

Vagy viccesnek találta a jelenetet, vagy az is lehet, hogy tetszel neki. Még ha az előbbi, akkor sem olyan ciki, hogy estig ezen nevessen.

2020. jún. 16. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!