Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet folytatni ezt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet folytatni ezt az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Tegnap részt vettem egy német nyelvvizsgán, ahol a szóbeli elött remekül elbeszélgettem egy hölgyel, ilyen alap kérdések voltak, hogy hova jár, hány éves meg milyen lett neki... Miután véget ért a szóbeli elköszöntünk viszont én ugy éreztem, hogy van egy kis kémia közöttünk, tudom most azt fogjátok írni, hogy azért sikerült ilyen jól az a kis beszélgetés mert a párom volt szóbelin, de lehet, hogy még is van valami.

Viszont nem kértem el az elérhetőségét, nem akartam még ezzel is plusz nyomást helyezni a vizsga mellett rá.

Felvettem facebookon, mert igazából nem tudok mást csinálni, nincs közös ismerősünk és akkor láttuk egymást először.

Tudtok légyszi segíteni, hogy hogyan tudnám elhívni találkozni?

Sokszor probáltam már neten ismerkedni, de nem lett belőle sok minden, általában az szokott lenni hogy kérdezek egy tök jó kérdést és a lány válaszol pár szóban és kb ennyi, ha nem írok neki kérdéseket nem beszélget velem, (ez egyébként mennyire normális?)

Élőben sokkal jobban érzem a beszélgetéseket, ott nem lehet kilépni a chat ablakbol meg ilyen baromságok.

Köszi, hogy időt szántál rám, további szép napot :)

[én 17, ő 18 éves]

2020. jún. 13. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan írj rá, veszítenivalód nincsen:) Írkáltok egy picit, majd megemlítheted neki, hogy milyen kellemes volt az akkori beszélgetésetek és szívesen megismételhetnétek újból, ha nem veszi tolakodásnak. Személy szerint én is jobban preferálom az élőben folytatott beszélgetéseket, mert látom a partnerem arcát, reakcióit és könnyebben tudok kiigazodni rajta. (generáció hibájából kifolyólag igen bunkók a lányok és érdektelenül írnak vissza, látom ismeretségi körömben szóval nevezhetjük sajnos normálisnak az ilyet)

18l

2020. jún. 13. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos.. "mennyire normális?" - ha nem érdekled, akkor teljesen normális, hogy így reagál, előfordulnak arcra esések, mire elérsz oda, ahol végre sikerül

Miket szoktál általában kérdezni? Érdekel, mert abból rálehet jönni, mennyire érdekes a mondanivaló

2020. jún. 13. 21:16
 3/3 A kérdező kommentje:
irtam privátba mind a kettotoknek
2020. jún. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!