Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen “normális” először csókolózni? Mikor csókolóztatok először? ;*
Engem kb 13 évesen smaroltak le először,és volt egy egyhetes kapcsolatom. Ezeket nem érzem csokolozasnak. Az egy hetes fiú CUPPOGOTT,nyaladzott meg nem is élveztem,vártam mikor hagyja abbaxd. Az első csókomat 14 évesen kaptam ,már majdnem 15 voltam,1 hónap kellett volna. Azt számítom első csókomnak.Imadok vele csókolózni 😛😛. 2 éve vagyunk együtt.
Igazából attól függ mit tartasz első csoknak. Vannak smarolasok,lekapasok, arcra puszi....
Szerintem nincs meghatározva, hogy mikor normális. Persze azért szerintem 14-15 éves korig minimum érdemes várni.
Én is 14 voltam, és semmivel nem lett több az életem, emellett nem is volt jó.
Én 17 voltam, de nekem történt a leghamarabb a baratitarsasagombol. Bar en akkor eleg kesoinek ereztem es a fiu is mondta, jo nagy paraszt volt xd, mert hat a cicababak mar 12 13 evesen pasizgattak de szerinten semmi ertelme, igazi erzelmi kotodes szerintem minimum 15 eves korig nem tud kialakulni, de ez csak az en velemenyem
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!