Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koliban ez miért lehet így?
17 éves emberek vagyunk. Sokszor a fiú haverom átjön hozzám matekot magyarázni, a tanulás mellett nyilván nevetgélünk, beszélgetünk is. Viszont a nevelőtanárok mindenkinek előírják, hogy a konyhában tanuljanak beszélgessenek. Miért nem matekozhatunk együtt a szobámban? Miért kell kimenni ehhez a konyhába?
17/L

Így van ahogy az első mondja:)
Nehogy gyerek legyen a vége...
Én is kolis vagyok és hozzánk sem engednek fiúkat a szobába, pedig koedukált🤷🏻

igy van ahogyan a többiek irják, biztosan te sem jogtalanul neheztelsz emiatt, ha csak tanulni szeretnék nem tetted volna fel a kérdést....itt többről van szó....gondolkodj el magadban egy kicsit, talán neked sem tünt fel, hogy más is lehet a kérdések mögött. Ha tagadod, akkor még nem ismerted fel, hogy van közöttetek vonzódás....és vágysz a vele eltöltött intim közegre....
Ha csak tanulásról lenne szó, nem érdekelne téged, hogy akár a folyóson is tanulsz....
Egy nyugodt csendes környezetben akarsz tanulni a közösségi térként is funkcionáló konyha helyett, te szajha?
(Bocs nem hagyhattam ki az 5ös kifigurázását :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!