Egy eredeti ouija tábla bele tér egy iskola táskámba? szeretném elvinni hogy ott játszunk a koliban ki akarjuk próbálni meg az osztály teremben is had kisértsenek a szellemek😄 sosem volt még paranormális élményem de szeretnék átélni
Ja és hol lehet rendelni olcsón eredeti ouija táblát? kisebb méretben pl hogy bele térjen a táskámba és a planchette a zsebembe sztem elég menő hogy lesz egy ouija táblám szóval ja úgy hogy ha meg mondaná valaki hol lehet rendelni ouija táblát olyan mint a ouija filmben hasonló ouija táblát azt meg köszönném linket is elfogadok ja és amúgy a boszi plázáról nem szeretnék rendelni mert az túl nagy és magyar feliratos ja és olyan válaszokat is elfogadok hogy pl írtok ouija táblás történeteket akik veletek történtek meg ja meg még egy kérdésem is lenne
a kukkori sant ki próbálta ki? és mi lett az eredmény?
meg az ouija táblát ki próbálta ki?
Külön szatyrot vegyél neki, de egy kis központozás szerintem belefér az írásodba mondjuk.
Amúgy ne dobj rá ki pénzt, mi papírra rajzoltuk mikor kipróbáltuk, mindenki betojt, mert "mozgott" valami, én meg kidobtam csak a papírt. Később a szekrényemben találtam meg,- jó poén volt.
Jó szórakozást hozzá!
Szia én már csináltam papírból de egyedül próbáltam ki és nem történt semmi gondolkoztam hogy valamit lehet rosszul csinalok vagy nem tom
ja és amúgy meg ti ha ki próbláltátok lehet valaki épp tolta a kezével a poharat vagy az érmét és hát ja de ha van video léci küld el mert ,eg nézném
Talán hatásosabb
lenne egy Jumanji.
5. Jumanjit éppen játszanak valakik!
Kérdező, ha azt hiszed hogy ez egy jópofa horror játék akkor majd meg fogsz lepődni ha kiderül hogy nem.
Szerinted hanyadik ilyen kérdést látom x év alatt?
Szerinted hanyadik ilyen kérdés után jöttek vissza ide megkérdezni hogyan kell visszacsinálni?
Asszem kb 30-an már biztos voltak.
Keress rá nyugodtan.
Koherensen mindig azt mondom hogy ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!