Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szeretnétek gyereket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

Ha igen mennyit és mikor?

Ha nem miért nem?

Mostani kort is írjátok le légyszi!

2020. jún. 11. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Én nekem még nem volt párkapcsolatom, de az fix, hogy gumi nélkül meg sem próbálnám 😅
2020. jún. 12. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

30-32 évesen szeretnék, egyet biztosan, aztán majd meglátjuk.

19 F

2020. jún. 13. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem. Jó lenne olyan barátnő, aki csak análba akarja.
2020. jún. 14. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Én szeretnék, minimum 3 at, 25 éves kortól. Szerintem enélkül üres és értelmetlen az élet. Könnyebb elfogadni a halált, mert tudod, hogy hátrahagytál valakiket, akik őrzik az emlékedet azzal, amit megtanítottál és átadtál nekik. Nomeg a magyarságot is akarom erősíteni

16/f

2021. ápr. 7. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!