Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha megvagyok elégedv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha megvagyok elégedve magammal? Nagyképű vagyok.

Figyelt kérdés
A környezetem állandóan ócsárolja magát hogy csúnya stb... Én teljesen elfogadtam magam. Nem vagyok olyan nagyon vékony, de ducinak sem mondanám magam olyan átlagos. Ha lenne rajtam annyi felesleg ami zavar többet edzek és még jobban odafigyelek, hogy mit eszek. Folyamatosan azt hallgatom ki milyen csúnya és én vagyok a nagy képű meg ilyenek ezért. Sosem dicsérem magam viszont szidni sem szoktam olyan szinten a külsőm amiket pl.osztálytársaim, viccesen megjegyzek ezt azt magamon de most nem kezdek el sírni a kinézetem miatt. Amin nem tudok változtatni minek stresszeljek állandóan? Volt olyan ismerősöm, barátom akik betegek voltak vagy levágták egy lábát, anya unokatestvére vak volt és bármit megadtak volna hogy ne legyenek betegek. Én örülök hogy egészséges vagyok lehet nem vagyok egy Kylie Jenner de értékelem amim van. Nagyképű vagyok? Mert nagyon nem szeretnék az lenni. 16/l
2020. jún. 10. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nagyképű akkor lennél, ha kihangsúlyoznád másoknak, hogy te pedig milyen szép vagy hozzájuk képest. Így teljesen normális és büszke lehetsz magadra, hogy elfogadtad magad
2020. jún. 10. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont jó. A lányok inkább elégedetlenek magukkal, az a baj. Örömmel látom, hogy azért akad kivétel.
2020. jún. 10. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem vagy nagyképű :D

Csak ők látnak annak, az ő hibájuk.. nem kell törődni velük, ők nem fogadták el magukat, te saját magad igen, ez a lényeg

2020. jún. 10. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Végre egy normális csaj!!

Eddig az összes barátnőm olyan volt hogy ha megevett egy fél almát, már hisztizett hogy milyen kövér. Szerintem más pasi is értékelné ha nem kéne idegösszeroppanás határán lavíroznia.

2020. jún. 10. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ez messze nem nagyképűség...

Csupán nincsenek önértékelési problémáid, ami (sajnos) nagyon ritka. Nagyon szerencsés vagy, örülj ennek a tulajdonságodnak. Én is ilyen vagyok, és mindenki mondja, mennyire irigyelnek ezért.

2020. jún. 10. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ugyanígy vagyok, szóval teljesen megértelek. szerintem ezzel semmi gond nincsen, csupán elfogadjuk magunkat ami jó dolog. 17/L
2020. jún. 10. 16:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2020. jún. 10. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ilyen a világ, ha nincs önbizalmad "ne sajnáltasd már magad", ha van, akkor meg már egyből nagyképű vagy. Pedig jó, ha az ember magabiztos. Ne hallgass senkire. Ha nem kérkedsz és dicsekszel magaddal, akkor nem vagy nagyképű.
2020. jún. 10. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen rendben van. Egyébként ha szépnek tartanád magad, az sem lenne baj, ha ezt nem dörgölnéd folyton idegesítően mások orra alá.

Az lenne inkább a normális, ha mindenki elégedett lenne magával, és elismerné a jó és rossz tulajdonságait is.

2020. jún. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!