Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha megvagyok elégedve magammal? Nagyképű vagyok.
Ne aggódj, nem vagy nagyképű :D
Csak ők látnak annak, az ő hibájuk.. nem kell törődni velük, ők nem fogadták el magukat, te saját magad igen, ez a lényeg
Végre egy normális csaj!!
Eddig az összes barátnőm olyan volt hogy ha megevett egy fél almát, már hisztizett hogy milyen kövér. Szerintem más pasi is értékelné ha nem kéne idegösszeroppanás határán lavíroznia.
Nyugi, ez messze nem nagyképűség...
Csupán nincsenek önértékelési problémáid, ami (sajnos) nagyon ritka. Nagyon szerencsés vagy, örülj ennek a tulajdonságodnak. Én is ilyen vagyok, és mindenki mondja, mennyire irigyelnek ezért.
Ez teljesen rendben van. Egyébként ha szépnek tartanád magad, az sem lenne baj, ha ezt nem dörgölnéd folyton idegesítően mások orra alá.
Az lenne inkább a normális, ha mindenki elégedett lenne magával, és elismerné a jó és rossz tulajdonságait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!