Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem gondol rám soha?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem gondol rám soha?

Figyelt kérdés
Nos, 5 hónapja vagyunk együtt, tudom most hisztis picsának fogtok tartani, de 5 hónap alatt semmi kis meglepit nem kaptam.. Pedig annyira örülnék mondjuka egy szál virágnak.. Nem azért mert pénzbe kerül, csak mert meglep vele és tudom hogy gondolt rám. Vagy a kedvenc csokimmal ha meglepne.. Fiúk ti szoktatok ajándékot venni a barátnőtöknek? Szerintetek normális hogy abszolút nem gondol rám? Én csomószor főzök neki, sütök sütit amiket szeret, meglepem vele, viszek neki redbullt mert tudom hogy szereti.. (tudom nem nagy dolog) de gondolok rá és rossz hogy ő rám nem.. Mégis csak lányok vagyunk és jól esik a törődés 🥺 vagy túl tolom?

2020. jún. 8. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek, azaz engem is zavarna, ha pl én sok dolgot stb adnék a barátnőmnek, viszont ő semmit se adna..

Szóval ne aggódj, nem vagy "hisztis picsa", teljesen érthető szerintem a kis.. nos kiakadás

2020. jún. 8. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki erről. Lehet neki eszébe se jut, neki nem ez a normális, de nem ezen múlik, hogy szeret-e. Csak említsd meg neki, hogy ez neked jól esne és tenni fog érte. Nem számítasz emiatt hisztis p*csának, nem tolod túl
2020. jún. 8. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Már említettem neki sokszor, de mindig megfelejtkezik róla állítólag.
2020. jún. 8. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bízz benne, valószínűleg csak ilyen a jelleme. Lehet majd javul, lehet nem, de ahogy a 2-es írta, nem ez dönt affelől, hogy szeret-e
2020. jún. 8. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy az, de ha nem szólsz neki, magától nem találja ki, hogy zavar.
2020. jún. 8. 22:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát de nem lenne ez alap egy pasinál? Hogy a lányt meglepi? 🤷‍♀️En folyton gondolkozom mit vegyek neki🤷‍♀️
2020. jún. 8. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem érzem alapnak, nekem a szülinapomon kívül nem vett semmit a barátom, és nem is éreztem szükségét. Lehet, hogy ő is így gondolkozik.
2020. jún. 8. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!