Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ujjazás utáni hasfájdalom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazás utáni hasfájdalom?

Figyelt kérdés

A barátom most ujjazott meg először, normálisnak mondható az, hogy utána fáj a hasam?

Illetve még annyit hozzátennék, hogy eleve akárhányszor próbálkoztunk nekem fájdalmas ez a behatolás, évek óta érzékeny a hüvelyem.

2020. jún. 7. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélned kéne a nőgyógyászoddal, vagy keresned egyet, nehogy valami komolyabb dolog legyen.

Régebben nem volt az, vagy mindig is ilyen volt? ("Évek óta..")

Lehet nem vagy hozzászokva és még érzékeny vagy rá, de én nem vagyok szakértő, szóval tényleg keress egy nőgyógyászt, aki megvizsgál meg meghallgatja a panaszod és segít választ találni rá.

2020. jún. 7. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleinte nagyon nem akarsz nődokihoz menni, akkor több dolgot tudsz tenni.

Megnézed magadnak, hogy ki tudod-e tapintani a méhszájadat. Ha igen, akkor hány ujjperced fér be, mire sikerül. Szex közben feljebb vándorol a méhszáj, de extrém alacsony méhszáj esetén lehet hogy azért fáj a hasad, mert az ujjával megböki a barátod a méhszájad.

Az is lehet probléma, hogy nem vagy eléggé beindulva. Olyankor az egész fájdalmas/érzékeny lehet. Síkosítóval javul a helyzet.

2020. jún. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!