Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért volt?
Figyelt kérdés
Na tehát, volt még 1-4 osztályban h volt egy lány aki nem volt csúnya, de nem is volt szép semmi különleges tulajdonsága nem volt, rengeteg szebb lány volt rajta kívül az osztályban, viszont minden egyes fiú szerelmes volt belé, álltak sorba a csókjáért és még egy 1 évvel idősebb fiút is fél szedett, szó szerint az osztályban minden fiú leste a kívánságait, szerintetek miért volt ez? Mai napig nem értem.2020. jún. 2. 12:24
1/7 anonim 

válasza:

Esetleg egy virágzó természetű, kedves lány volt
2/7 anonim 

válasza:

Azt is el tudom képzelni, hogy az osztály menő sráca őt választotta és mindenki neki akart megfelelni, tehát nekik is ő kellett. Ez mondjuk nem vonatkozik az idősebbikre
3/7 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy csak szerinted nem volt szép, vagy különleges?
4/7 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy laza volt, jó fej, akivel jókat lehet röhögni, mindenkivel barátkozott?
5/7 anonim 

válasza:

Mivel nem tudom, a kérdező fiú vagy lány, nem tudom, mennyire releváns az, hogy az illető féltékeny is lehet.
6/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy a karizmája volt olyan lenyűgöző, amiért mindenki őt akarta.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem is volt olyan, a, személyisége sem csak menőzni tudott a cuccokkal amiket kapott, szóval, egy cseppet sem féltékenykedem esküszöm csak kíváncsi vagyok h vajon miért amúgy lány vagyok
2020. jún. 18. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!