Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom nem fogadja el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom nem fogadja el a párkapcsolatom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A sztori a következő: 17 éves lány vagyok, a fiú 19 éves. Egy roma srácról beszélünk. Én az anyukámmal, apukámmal, és nagymamámmal élek együtt, akik mindannyian utálják a cigányokat. Nos, én összejöttem ezzel a sráccal, aki nagyon-nagyon rendes és a családja is intelligens. A fiú is okos és értelmes. 2 hónapja vagyunk együtt, de én csak kb. 1 hete mondtam el a szüleimnek, mivel tudtam, hogy nem szeretik a romákat. Nagyon mérgesek voltak, azt mondták, hogy egy értelmes, tisztesseges fiút kell keresnem magamnak. De azt nem tudják, hogy a fiú nagyon is értelmes. Elmondtam nekik, hogy boldog vagyok vele, de sajnos nem tudom őket meggyőzni. Mit tegyek? Segítsetek!
2020. jún. 1. 23:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Igaz már 1 hónapja irtam ki a kérdést, de sajnos szakítottunk a fiúval. Továbbra is nagyon szeretjük egymást, de a szüleim nem tudták elfogadni a kapcsolatom és szinte eltiltottak tőle. Ezért úgy döntöttünk, hogy akkor véget vetünk a kapcsolatnak. Nagyon szomorú vagyok, hogy így kellett végződnie. 😔
2020. júl. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!