Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok vagy megfog jönni?
Figyelt kérdés
A menstruaciom meg rendszertelen. De már lassan megkellene jönnie mivel 2 hónapot még sose maradt ki. 3 napja volt az aktus. Azota erzem hogy fájdogál az alhasam illetve puffadok. Lehetseges hogy megfog jonni? Igazabol nagyon varom mar hogy megjojjon mert nem szeretnek terhes lenni.2020. jún. 1. 17:59
1/4 anonim 

válasza:

Kulcskérdés: védekeztél? (A megszakítás nem az). Ha nem védekeztél,terhes lehetsz.
Egyébként 3 nap után még semmilyen terhességi tünet nincs.
Hány éves vagy,hogy nem állt még be a mensid?
2/4 A kérdező kommentje:
Védekeztünk gumival. Belém élvezett de nem ellenoriztuk a gumit (legalabbis en,mert mikor elment azonnal kidobta es ennyi volt a szex,gondolom ő észrevette volna).
17 leszek
2020. jún. 1. 18:18
3/4 anonim 

válasza:

A terhesség jelei nem 3 nap után jelentkeznek, ha gumiba élvezett valószínűleg nem. Könyörgöm ne szexelj már, ha még ennyi eszed sincs.
4/4 anonim 

válasza:

#3 Szerintem ez még mindig egy fokkal jobb, mintha nem is védekezett volna, aztán most siránkozik.
Ha rendszertelen, akkor szerintem meg is válaszoltad a kérdést. Egyáltalán nem valószínű, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!