Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít a ducinak, és mi a kövérnek?
Sok helyen hallom, hogy a 2 nem ugyan az (ami igaz), és azt szeretném tudni, hogy kinek mi a kettő?
Légyszi küldjetek képeket (a netről is jó). Köszi!
Ő mondjuk szerintem már duci meg egy olyan 10kg-ig
A duci kb. 10-15 kg. feleslegig , a mai trend szerint 20-25kg., mert a csontkollekció a divat.
Kövér az olyan, mint én vagyok 175 cm/ 120 kg.
duci: magassághoz számitva +10kg
kövér: magassághoz számitva +20kg,30kg, stb
Nálam az aránytalanul zsíros test számít kövérnek ami kifejezetten taszít. Nekem a duci se tetszik egyébként, mint a legtöbb férfitársamnak se. Felesleges ilyen kifogásokat gyártani hogy "van mit fogni... Blabla"
Nem szép és kész. Nyilván van egy réteg akinek ez tetszik, de a többségre nem jellemző.
Nálam a "duci" kifejezésről egy olyan ember jut eszembe, aki alacsony de nagyon széles és látszik hogy van rajta bőven plusz kiló viszont úgy "egyben van" az ember.
A kövérről pedig arra asszociálok akinek folyik a hája,lötyög és bőven van rajta felesleg. Nekem ezt jelenti.
Első képen nem 10kg zsír van pluszban, hanem inkább 25.
BMI sosem volt mérvadó, csak megközelítőleg ad infót.
Testzsír % sokkal többet mond el, mint a testsúly. 18% testzsírral voltam 130kg, amíg versenyeztem. Ehhez 189 cm párosul.
Most 90kg vagyok és sokkal zsírosabb!!
"Első képen nem 10kg zsír van pluszban, hanem inkább 25."
Erről beszéltem, normálisan nézve max. 10 kg. van rajta, a sok csontmániás szerint 25!
Mégis mekkora az a nő a képen? Mekkora a tzs%a?
Konkrétumok nélkül csontmániásnak nevezni valakit, akiről már tudod, hogy milyen eredményr ért el testtömeg különbségekben - az nem érv, hanem gúny.
Írd meg, szerinted súly / tzs% / magasság mekkora azon a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!