Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Hogy nem jönnék össze olyannal, akinek már volt kapcsolata, vagy bármilyen szexuális élménye(csók, szex...)?
Nekem még semmi ilyen nem volt, 19/f
Nemtudom ,hogy milyen korosztályban keresel magadnak párt ,de a legtöbb 14 és 20 év közötti lánynak már meg volt az első csók és az első szex is.
Szóval eléggé nehéz lesz találni egy olyan embert ,aki ebből a két dologból még az egyiket sem csinálta.
Gáznak nem gáz ,ha Te ezt szeretnéd ,viszont a lehetőségeid korlátozva vannak.
Mindenesetre sok sikert!:)
Attól függ milyen okból.
Ha él a fejedben a kép valami grandiózus első alkalomról, ami milyen romantikus mert mindketten egyszerre vesztitek el...Nem gáz, én nem értem meg teljesen de ok.
Ha azért hogy a párod "tiszta" legyen akkor gáz.
Szerintem sem gáz, de elég nehéz lesz olyan lányt találni, akire igazak a feltételek, a közeledben lakik, bejön neked és te is neki.
És akkor még mindig ott a valószínűsége, hogy később kiderül, hogy nem illetek össze. Az első alkalmad után is ilyen lányt fogsz keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!