Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csak interneten keresztül járnak?
Mennyire gyakori dolog ez a mai fiataloknál? Én ismerek 2 embert is, akik eddig csak interneten jártak XD
Az egyik egy 18 éves fiú, a másik meg 14 éves lány.
Részletek nem derültek ki, ezért érdekelne hogyan működik ez az egész cyber járás :D
Én is átestem ezen :D
Szóval privátban mesélek, ha kell
Bár amúgy lényegében egyszerű..
Egy barátnőmnek is volt olyan 3 kapcsolata így xd
De akkor ő ilyen 13-14 volt, szóval szinte igazinak vette, pedig sose találkoztak.
Videóchateltek néha, de amúgy inkább csak üziztek. Ő nem ment el ilyen szexting, meg olyasmi képek küldözgetéséig.
Olyasmi volt (amit mutatott belőle), mint egy ibff csak sok nyálas szöveggel.
Ja és van a másik fajta, amikor játékban jártok, pl Metin2-ben megházasodtok. (Ahh mennyi cuccot szereztem úgy :D) xd
De vannak, amik neten kialakulnak és nagyon szép kapcsolat is tud belőle születni. :)
1. írhatsz priviben :D
2. teljes mértékben igazat adok neked. Fogalmam sincsen ezek az fiatalok hogyan lehetnek ennyire naivak. Szerintem ez nem normális dolog, biztos hogy valami komoly probléma van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!