Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is féltek a lánytól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is féltek a lánytól?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy ti is izgulok, mikor ráírtok egy olyan lányra, aki tetszik, esetleg tudod is, hogy neki is bejössz? Vagy amikor találkozóra hívjátok és nagy esély van arra, hogy igen-t mond, akkor is úgymond féltek?

Kíváncsi lennék, esetleg kicsit hosszabban is(persze, ha szeretnétek), hogy ti ezt az egészet hogyan élitek meg. Mikor, milyen körülmények között izgulok, mit tesztek ellene?

Lehet akár ilyen csók, mikor vagyok sok, mit lehet, mit nem, kézfogás, beszélgetés, akármi, ami eszetekbe jut!

Köszönöm a válaszokat is!

2020. máj. 17. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
.
2020. máj. 17. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki fél, ha olyasvalakivel kell beszélnie, aki iránt érez valamit, ez teljesen normális mind a két nemnél, maximum a fiúk általában "Na én nem izgulok, látod?" - féle módon mutatják ki, hogy ők bizony nyugodtak, persze van akin meglátszik
2020. máj. 17. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, ebben van igazság:D

Köszi!

2020. máj. 17. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Én ilyenkor nagyon félek és remegek, főleg első találkozás előtt. Nyugtatót kell előtte bevegyek. Első csóknál hagyom hogy a lány irányítson, hogy megtapasztaljam, hogy szereti és nem basszam el elsőre.
2020. máj. 17. 19:04
 5/9 MemoTube98 ***** válasza:
100%
Szép lámpaláz szkillek
2020. máj. 17. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én izgulok, a vérnyomásom megemelkedik, alig bírok beszélni. De nem nevezném félelemnek
2020. máj. 18. 17:49
 7/9 anonim válasza:
100%
Ha tetszik nagyon a csaj akkor hanyingerem van annyira izgulok ha meg nem tetszik akkor eleg laza tudok lenni
2020. máj. 18. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenki fél , haverom akinek akkor arca van néha mint a ház , azért ő is parázott és ivott pár felest mikor leszólitott egy csajt, meg tudom egy megrendezett sorozat, de a Jóbarátok (friends) sorozatba is a Ross ment beszélgetni egy nővel és ő is mondta Chandler nek hogy reszket a keze és izzad ,meg utolsó sorba én se szoktam olyan eszméletlen laza lenni és nem a legjobb formámat adom pont akkor amikor kellene
2020. máj. 19. 01:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2020. máj. 19. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!