Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, hogy ha egy képet akartok kérni egy lánytól, akkor 10/9 filtereset küld cica és más állati fülekkel retusáltan?
Figyelt kérdés
Mindig ez lesz a divat már? Így teljesen másképp néz ki valaki...2019. márc. 1. 10:06
1/13 anonim válasza:
Ha olyan csajt fogsz ki akkor ne csodalkozz ha olyan kepet is kapsz. Amugy nagyon car kategoriaba irtal tudtad?
2/13 anonim válasza:
Aki ilyet küld azzal ne állj szóba. Úgyse gondolná komolyan veled.
3/13 anonim válasza:
Úristen... Abba még bele se gondoltatok, hogy a filteres képek megszepítik az embert? Nincs elég önbizalma és filterrel szebbnek érzi magát. Ebben a világban ez miért lenne baj???
4/13 anonim válasza:
És ha meztelen kedves utolsó*?
-akkor is ezt mondod?
5/13 anonim válasza:
Volt egy lány aki folyamatosan írt nekem meg magátol küldte a selfiket amin snapchet filterek voltak, Instagramra is csak filteres képeket rak fel egyszerűen annyira taszíttó és zavaró lett egy idő után, hogy már reagálni se akartam rá, küldtem egy :D szmájlit és ignoráltam. Oké, snapen küldjön az szerintem jópofa meg simán belefér hisz ott talán lényeg is maga a filter meg a vicc, de nemár, hogy ilyen képeket rakjon ki nyilvánosan vagy profilképnek. Nagyon kínos én kinevetem az ilyet :D
6/13 anonim válasza:
Azt nem mondtad milyet küldjön...
Teljesítette a feladat rá eső részét:"Küld képet" Küldött. Komolyan ti semminek sem tudtok örülni?!
7/13 felkelhetetle válasza:
Engem nem idegesít, mivel nem vonzódom 14 év körüli kislányokhoz, mivel nem vagyok pedofil, tudtommal csak ebben a korcsoportban népszerű ez szerencsére, ha valaki ennél idősebb és ilyenekre van ízlése azzal eleve nem állok szóba
8/13 anonim válasza:
Inkább aza szánalmas, hogy mindegyik fiú képet kér ami elég pofátlanság, és a végén még ők vannak megsértődve...
9/13 anonim válasza:
3nak igaza van. Filterrel valahogyan tényleg szebbnsm tununk. Le lehet pontozni, csak válaszoltam a kérdésre:)
10/13 A kérdező kommentje:
De nekem ne szebb legyen képen, hanem reális. :)
2019. márc. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!