Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasolnátok?
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok és én is tetszek neki. De azt mondta, ő még nem áll készen egy kapcsolatra, viszont én nem tudom őt elengedni, és nem tudom mit tehetnék.
17/l és 24/f
Ha mindkettőtöknek bejön a másik, akkor csak simán beszélgess vele, a lényeg, hogy ne veszítsd el
Foglalkozz vele, de azért hagyd, hogy ő is keressen, főleg ha majd ténylegesen akar tőled valamit a jövőben esetleg
Ez alapból egy ilyen szokásos bullshit-szöveg, amivel sok mindent nem lehet kezdeni. Elmondta hogy nem akar tőled többet, innentől nem nagyon van miről beszélni. Ha akart volna valamit, akkor olyasmit lett volna értelme mondania, hogy tovább akar ismerkedni, de haladjatok nagyon lassan. Nem lesz jobb semmi attól hogy ezután még csüngsz rajta és majomként viselkedsz.
Eltudod engedni, csak nem akarod. Elkéne először dönteni hogy elengeded, aztán megfelelő lépéseket is tenni ennek az irányába. Ha ezeket nem tudod, akkor annak is nézz utána hogyan tudnál elindulni, hogyan tudnál túllépni. Fokozatosan jobb lesz, de hónapok kérdése is lehet ha tényleg szerelmes vagy, nem fog egyik pillanatról a másikra menni.
Szerintem engedd el.
Nem tudhatod, hogy meddig nem akar kapcsolatot.
Bár szerintem ha ténylegesen bejönnél neki, akkor nem merülne fel benne olyan, hogy nem áll készen.
Próbáld meg elengedni, az lesz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!