Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne alázza meg és ne befolyásolja a barátnőmet ennyire a bffje?
Barátnőm barátnője, folyton megalázza a barátbőmet bulikon és még érzelmileg is szokta zsarolni, hogy ha nem vele van akkor megsértődik vagy szomorú. És ilyeneket mond neki, hogy megbizhatatlan meg mekkor sz*r ember. De a barátnőm szerint csak azért ilyen a bffje mert ő így próbál vicces lenni és biztos nem akar neki ártani mert már régóta ismeri... Mit tegyek mert engem a lány barátját nagyon zavat, hogy ezt csinalja vele. Mit tehetnek? :(
Ui: szoktam hagyni hogy találkozzanak meg a többi barátnőjével nincs is baj, csak ezzel az egyel mert sokszor szerintem szándékosan is úgy próbálja szervezni a programot, hogy keresztbe tehessen nekünk hála istennek nem mindig hallgat rá.
Konkrétan hogy szokta alázni a barátnődet?
Amúgy a barátnőd más lányoknak is hagyná ezt szerinted?
A barátnőd hogy reagál ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!