Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne alázza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne alázza meg és ne befolyásolja a barátnőmet ennyire a bffje?

Figyelt kérdés

Barátnőm barátnője, folyton megalázza a barátbőmet bulikon és még érzelmileg is szokta zsarolni, hogy ha nem vele van akkor megsértődik vagy szomorú. És ilyeneket mond neki, hogy megbizhatatlan meg mekkor sz*r ember. De a barátnőm szerint csak azért ilyen a bffje mert ő így próbál vicces lenni és biztos nem akar neki ártani mert már régóta ismeri... Mit tegyek mert engem a lány barátját nagyon zavat, hogy ezt csinalja vele. Mit tehetnek? :(

Ui: szoktam hagyni hogy találkozzanak meg a többi barátnőjével nincs is baj, csak ezzel az egyel mert sokszor szerintem szándékosan is úgy próbálja szervezni a programot, hogy keresztbe tehessen nekünk hála istennek nem mindig hallgat rá.

2020. máj. 14. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Konkrétan hogy szokta alázni a barátnődet?

Amúgy a barátnőd más lányoknak is hagyná ezt szerinted?

A barátnőd hogy reagál ilyenkor?

2020. máj. 14. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg kéne szakítania a barátságot vele, és nem azért, mert te azt mondod, hanem mert ez valóban mérgező kapcsolat. Próbáld meg valahogy megértetni vele, hogy ez nem normális.
2020. máj. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!