Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen ruhadarabokat szerettek és nem szerettek egy lányon?
Tudom ez most sablonosnak fog hangzani, de ez az igazság.
Minden fiúnak más tetszik, itt is vegyes dolgokat fogsz kapni.
Valakinek a sportos cuccok jönnek be vagy a nagyon színesek, másoknak fontos lesz az, hogy divatos legyél. A barátod meg lehet épp teljesen tojni fog arra, hogy most a legújabb ruháid vannak-e vagy sem, a saját stílusod fog tetszeni neki. Max ha nagyon ki kell emelni valamit, akkor azt tudnám mondani, hogy a többség a nagyon szélsőséges ruhákat nem szereti a másik nemen látni.
Amit minél könnyebb levenni. :D
A viccet félretéve főleg a sportos, könnyed, kényelmes, természetes ruhákat szeretem a lányokon. A kiegészítők kifejezetten zavarni is tudnak, felesleges. Ha egy lány mindig kiöltözik nagyon tud zavarni, ez számomra azt jelenti, hogy nem tud ellazulni. Randikon én főleg sétálni, mozogni, játszani (pl.: biliárd) szeretek. Nem vagyok az éttermes randik híve, így jobb, ha a lány nem magassarkúban van, hanem sportcipőben.
25/F
Régi stílusú bő farmer
Szűk garbó/magasnyakú
Nyárra nem ezek a picsavillantós gatyák hanem valami kicsit bő szabású farmersort
Farmer dzseki
Ezek a kockás "elegánsabb" nadrágok
Vagy ha az én pulcsim van rajta az elég cuki még
De egyébként ha valaki igazán tetszik, bármit viselhet akkor sem változik a nézőpontom
Ami nem:
Vans old skool
Cicanadrág(nagyon szexi meg minden de azért utcára/suliba erős)
Nagyon szaggatott farmer se nagyon adja
New era NY sapi is kicsit tömeg
Ja meg a szerbiában vásárolt kamu adidas/nike stb. melegítők is kiábrándítóak
De nem ez tesz valakit széppé vagy csúnyává
Remélem segítettem 16/f
Előző vagyok
Hozzáteszem hogy szerintem fölösleges követni a divatot
Legyen stílusotok sokkal többet értek vele
+ha magadnak tetszel az olyan magabiztosságot ad hogy másoknak is tetszeni fogsz
Én például lesz@rom mások véleményét néha b%zis cuccokban jarok megis bejovok a lanyoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!