Sinsay megéri? A képpel megegyező ruhadarabot kapsz?
Van a Facebookon egy Sinsay-es csoport, ott lehet érdeklődni termékek felől. Múltkor láttam, hogy valaki kitett egy nadrágot, hogy megéri-e, és sokan azt kommentelték, hogy 2 mosás után bolyhosodik.
Szóval szerintem lép be oda, és érdeklődj.
Egyébként én még sose rendeltem onnan, csak rendes üzletükben vettem pólókat 500 és 1000 Ft-ért (van az üzletnek egy olyan része, mint egy turkáló, egy asztalra rá van rakva egy kupac ruha, és lehet keresgélni), azokat szeretem és megérte. Egyik pólóm már nagyon sokszor volt rajtam, mostam is sokszor és csak most kezdett a minta kopni.
Nekem az egyik kedvenc üzletem. Nagyon olcsó, és az aktuális visszafogottabb divatot találod meg benne. Jók a színek, igazából 100%-ban tinilányoknak ajánlanám! Hogy értsd, hogy milyen az izlésem, és hogy mi alapján mondom ezt, ahol vásárolni szoktam: Tally Weijl, Bershka, Sinsay, Reserved, Stradivarius, Mango. És amugy a minősége is szerintem nagyon jó, még egy sinsay-es ruhámmal sem volt semmi baj
Ja és a képen is ugyanolyan, mint élőben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!