Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki egy eselyt?
Figyelt kérdés
A srac leszar. Nyaron kavarodtunk ossze. Nagyon megszerettem. Persze o fakepnel hagyott. A mai napig tobbet erzek iranta. O nem reg ram irt ugy, hogy eddig semmit nem beszeltunk es le torolt mindenfele kozossegi plattformrol. Most talalkozni akar.. nem tudom jo otlet talalkozni.2020. máj. 11. 22:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne 😕 de ha többet tudnánk akkor lehet máshogy döntenénk
2/3 anonim válasza:
Szerintem se találkozz vele.
Ha eddig leszart ezután is le fog szarni.
3/3 anonim válasza:
Velem ugyanez történt, csak télen és én vagyok a fiú. 😅 Szerintem gondold át, hogy komoly szándékai vannak-e. Btw az az egy esély nem jelenti azt, hogy össze is jöttök. Szerintem, ha tényleg komolyan gondolja és bocsánatot kér face to face, akkor adhatsz neki egy esélyt. 🤷♂️ De ez tényleg szituáció függő. Amikor én b@**tam el ugyanígy, utána már tudtam, hogy nem lesz 2. esély és nem is vártam el, viszont bocsánatot mindenképp kérni akartam. Nagyon meg lehet bánni és lehet, hogy jobban odatenné magát. Ne add meg neki a bizalmat, szerezze vissza. Remélem komolyan gondolja..😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!