Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell teljesen nyomulósnak, rámenősnek lenni ha össze akarok valakivel jönni?
Akárhányszor próbálkoztam, ha normálisan beszélgettünk és próbáltam arrafelé terelni, hogy én többet akarok akkor eddig mindig le lettem koptatva
Ha meg nagyképűen teszem a fejem akkor a nagyrésze hülyének néz és egy-két könnyűvérű lány hajlandó többet. Velük meg én nem akarok...
Mi lenne a helyes lépés?
18f
Nem kell nyomulósnak lenned.
S nem is kell terelni, hanem határozottnak kell lenned.
Hívd el valahová, az már elég egyértelmű hogy te többet akarsz tőle.
Na egy két könnyűvérű lány pont elég. :D
Ők azok akiket ha nagyon akarsz kisajátíthatsz és megváltoztathatod őket. A lényeg, hogy te ne ad magad nekik olyan könnyen, csak jelezd hogy majd egyszer esetleg benne lennél.
Változtass a lányon és egy istennőt kapsz! :D
Amúgy normális lányokkal csak őszintén :D
Látszódjon az írásodon, hogy magabiztos vagy de azért el is lehet veled hülyülni. Légy tökéletes :D
En valamiert nagyon nem szeretem az elejen ha a fiu nyomulos meg nagyon dicserget es konkretan kimondja a dolgokat h pl ,,milyen eomantokus lesz a talink”.
Nekem ezek nem olyan jo erzesek igy valamiert de viszont ha mar osszejovok vkivel es eltelik kis ido akkor mar szeretem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!