Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden lány érettebbnek tartja magát a koránál?
Mindenhol csak is ezt lehet vissza hallani, még itt is.
Ez több mint szánalmas, a legtöbben ezzel magyarázzák azt hogy miért jöttek össze egy vén f*ssz*l, vagy egy 30 éves f*ssz*l.
Én most vagyok 21 és az utóbbi egy két évben eszméletlen sokat fejlődtem. Tehát egy férfi akkor kezd el megváltozni ha már van keresete meg kialakult egy tényleges személyisége.
Ha visszagondolok az előző 19-20 évemre akkor még nem tudtam volna értelmes kapcsolatot kialakítani.
Viszont most tök jól elbeszélgetek fiatalabb lányokkal is és idősebbekkel is egyaránt.
Tehát szerintem a lányok tényleg hamarabb érnek valamivel de csak egy részük.
Persze sok az olyan is aki csak riba nckodik és azt hiszi magáról, hogy érett és összejön 30 as pasikkal.
De a hülyékkel nem lehet mit csinálni.
Amúgy átérzem a kérdésed sok korombeli ismerőseimmel is ez volt a helyzet, és most mind egy idős "férfival" vannak.
A lányok gyorsabban érnek mint a fiúk.
Sokan szeretik hangoztatni, hogy ők érettebbek, azt gondolják, de valójában nincs így.Attól hogy egy-két bizonyos témában jól tudnak gondolkodni, az nem azt jelenti, hogy érettek.
Van aki okosabb, ez tény, míg egy lány sokat olvasott, és tanult, én elvoltam azzal foglalva, hogy s mit tudnék felrobbantanni a sufniban.
Valamint azzal, hogy a 30 centis szög, hogy a f4szba ment át a cipő talpán, majd a lábfejemen, és hogy miért is nem tudom Kihúzni, hisz olyan könnyen átment rajtam.
Összevetve, némelyik okosabb, míg egy fiú inkább őrült, és a gyakorlati tudást részesíti előnyben.
És azok a lányok akik csak okosabbnak gondolják magukat, de nem okosabbak, azok csak hülye pic.. sák, de ez látszik rajtuk :)
Azokkal nem érdemes foglalkozni :)
Köszönöm a kommenteket.
Én úgy gondolom hogy a lányok max biológiailag érnek korábban, mert eddig olyannal se találkoztam aki tényleg úgy viselkedne ahogy kellene, sőt, az érettségét hangoztató volt a legnagyobb k*rv*.
Bár én nem vagyok tini, de azért ide raktam ki kérdésnek mert középsuliban szinte csak ilyen osztály társaim voltak.
Akik hú de érettnek gondolták magukat, és szerintük ezért volt normális az hogy egy harmincas-negyvenes pasassal jártak együtt, és ezt a gyakori kérdéseket nézve lassan már ez lesz a standard, mivel mindenhol minden lány érettebb itt is a koránál, és szerintük ezért nem baj ha egy 16 éves egy 30-40 évessel jár.
Te jó ég. :D
A kommenteket olvasva jöttem rá, hogy mennyi mindenre ráhúzzák már ezt a fogalmat. :D
Én speciel mindig úgy definiáltam az “érettebb a koránál” kérdéskört, hogy az adott fiatal mondjuk széleskörű olvasmányélménnyel rendelkezik, esetleg a tervei között konstruktív tevékenységek szerepelnek (sport, diákmunka, nyelvtanulás). Nem a tömegízlés után megy, hanem képes önálló, megfontolt(!) véleményt kialakítani. Vagy egyáltalán a kisállatával méltóan foglalkozik. Ismeri a korlátait, képes tartani önkontrollt... Számomra ezek tartoznak az “érett” státuszba, ami nem feltétlenül korfüggő, ugye.
Az idősebb férfiak pedig... Sosem értettem ezt, pedig durván apakomplexusosnak tartom magamat én is. Szerintem ez két külön halmaz. A szellemi érettség, a nagykorúság betöltése nem egyenlő a pszichés kiforrással. Egy 20 éves is bőven gyerek még érzelmileg. Az érettség nem növekedik hatványosan a az adott személy és a partner éveinek hányadosával automatikusan. Jézusom. :DDD
Egy korban egymáshoz illő fiatal pár is élhet stabil párkapcsolatban, ahogyan némi korkülönbség ellenére is futnak zsákutcába kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!