Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi változhatott meg közöttünk?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változhatott meg közöttünk? Megvisel ez az egész lelkileg.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel alakulóban vagyok már úgy 3 hónapja. Eleinte nagyon sok romantikus pillanatunk volt, csak úgy véletlenszerűen a nap folyamán. (A karanten miatt csak chaten de minden nap beszélünk) Aztán ezek szépen lassan elkezdtek eltűnni, néha úgy érzem hogy nem is érdekli amit írok neki, de mégis állítja hogy szeret, és keres, hívásban szeretne beszélgetni. Egy hete kb. valamennyire újra elkezdődtek ezek az aranyos romantikus beszélgetések, mert mondta nekem hogy tudja hogy ezek hiányoztak nekem, és megpróbált olyan lenni mint korábban, de ő azért hanyagolta ezeket mert ha ezeket leírja csak jobban hiányzom neki. Viszont miután most újra elkezdte, azt mondta hogy jó érzés volt újra, és elküldött régebbi beszélgetéseinkből részleteket hogy azok mélyen megmaradtak benne, mert nagyon jók voltak. Az utóbbi napokban megint eltűnt belőle ez a romantikusság, hiába kezdeményezek ilyen beszélgetést, szoban más témát hoz fel, írásban semlegesen kezeli. Mi történhetett? Kérlek segítsetek pár szóval, mert akár hihető akár nem, nagyon nagyon megviseli a lelki világom.
2020. máj. 8. 00:44
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a lány vagy játszik és nem biztos magában, vagy tényleg így próbálja elnyomni a hiányod. Én is a barátommal elsőnek neten beszéltünk (nem karantén alatt) és vagy 1 hónapig nem találkoztunk az első előtt, de eszembe se jutott megfosztani a szeretgetéstől azért mert akkor jobban hiányozna... Se ő nem csinált ilyet ebből az okból. Persze minden ember más és úgyis azt fogod érteni ebből, amit szeretnél hallani, de érdemes lenne minél előbb találkozni, mint ezt huzni vonni. Nem tudom ő milyen ember, lehet tényleg így nyomja el, de ha őszintén belegondolsz ez neked is fájó és érthetetlen, mert neked is hiányzik mégse teszed ezt... Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért viselkedik veled másképp, esetleg bizonytalan magában? Ne dobd ki azonnal, csak beszelgessetek erről, és ha úgy érzed akkor hagyd ott.
2020. máj. 8. 00:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbálok vele beszélni erről, és próbálom remélni hogy minden olyan lehet mint korábban. Ilyen fiú se sok van mint én, de igen én ilyen nagyon érzékeny vagyok, és ennyire képes elrontani a hangulatomat egy ilyen dolog.. köszönöm a választ! Az lemaradt hogy én 16/F ő 14/L
2020. máj. 8. 01:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokáig még nem tudod fenntartani az érdeklődését cseten. Ahhoz kellene a személyes találkozás. Más lenne ha már együtt járnátok egy ideje.
2020. máj. 8. 06:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne vele megbeszélned ezeket a dolgokat.

Mi csak találgatni tudunk, de ő tudja az okát.

2020. máj. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!