Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek két ember nagyon kell hasonlítson egymásra (külsőre és belsőre) ahhoz hogy jó párost alkossanak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 11:10
1/4 anonim válasza:
Külsőre tökmindegy
A belső viszont nagyon függő. Miben gondolod, hogy hasonlítotok? Ha mindketten otthonülős típusok vagytok vagy nagyon társaságiak, akkor az jó, viszont ha mindketten domináns típusok akkor az rég rossz...
2/4 anonim válasza:
Belsőre azért jó, ha a fontos dolgokban hasonlítotok, de éppenséggel láttam én már olyan párt is, akik a legkevésbé sem hasonlítanak, mégis jól megvannak. A külsővel pedig (én úgy vettem észre) a kicsinyes emberek foglalkoznak. Pl. egyik eléggé gyerekes barátnőm mondta mindig, hogy biztos azért nem kell a kiszemeltjének, mert a srác szőke, ő meg barna.
3/4 anonim válasza:
Külsőre szerintem egyáltalán nem :)
Viszont ha belsore nagyon különböztök akkor annak később nem biztos hogy jó vége lesz. Ha nem is teljesen de jó ha valamibe hasonloak vagytok :)
4/4 anonim válasza:
Külsőre nem :)
Belsőre... én a párommal több, mint 1 éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk. Én hiperaktív, dilis, közvetlen vagyok, a párom zárkózott, lustálkodó. De imádjuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!