Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok így erről, vélemények? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal interneten kb 2hónapja. Előtte láttuk már egymást személyesen mert ő kb két hetente jár ide ahol én lakom, csak most a vírus helyzet miatt nem de utána majd megint fog. Szóval 2 hónapja sokat beszélünk szinte majdnem minden nap interneten és kétszer már telefonon is beszélgettünk ami után ő azt mondta, hogy nagyon tetszett neki a beszélgetés pedig nem kérdeztem rá. Azt is mondta hogy majd személyes találkozásba is benne lenne. Viszont az az egyik,hogy legtöbbször én keresem a másik pedig az,hogy nem kérdez sokat inkább én. Amikor megkérdeztem, hogy ez miért van azt mondta nem tud mit kérdezni. De amúgy meg tök jól elvagyunk meg minden. Szóval ilyen tényleg van hogy nem tud mit kérdezni és ezzel mit tudnék kezdeni, hogy tudjon jobban kérdezni stb., vagy továbbra is vigyem én a beszélgetést és majd személyesen meglátjuk.2020. máj. 5. 02:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem aggodalomra nincs okod hiszen, beszélget veled, telefonáltatok is, azt mondta tetszett is, illetve hogy találkozna élőben is veled. Ezek mind jó jelek. Lehet valóban nem tudja mit kérdezzen, nincsenek ötletei. Lehet később neki is lesznek ötletei, de a helyedben én megvárnám az találkozást és majd meglátod hogyan alakul.
2/3 anonim válasza:
Velem is elofordult hogy nem tudtam mit kerdezzek vagy hogy mirol beszeljek a fiuval aki tetszik. Ez termeszetes. A helyedben megprobalnek kozos temat talalni ha nincsen vagy ha van akkor arrol beszelni. pl ha szerettek olvasni akkor olvassatok egy konyvet es beszeljetek meg a yelefonon vagy nezettek egy sorozatot vagy valami jo online jatek..
3/3 anonim válasza:
Üdv.
A lány elég felénk lehet leírásod alapján lehet még nem vagytok olyan szinten hogy teljesen megbízzon benned.
De ajánlok valamit, internetes szeretem f. A. S. Zság.
Csak szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!