Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől lesz számotokra egy lány izgalmas?
Mik azok a tulajdonságok, viselkedések, bármi egyéb, amik számotokra izgamassá teszik a lányt, a lány megismerését?
Kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja, nem azért kérdezem, mert változtatni akarok magamon.
A válaszokat köszönöm!
Engem az mozgat meg egy csajban, ha stílusos (saját stílus), ha van saját világnézete, ami nem szokványos vagyis hasonlítson az én gondolkodásomra.
Jó ez elég önzőnek hangozhat, de annyira furán érzem magam és sokszor sokkal másképp gondolkodok, mint a legtöbb ember, ezt jó értelemben mondom.
#15 Ja, tényleg kamu:D Nem is értem, hogyan lehetne ez az.
Ha rossz kedved van, ne másokon töltsd ki egyébként.
Kerdezo nem azt mondtam hogy nekem a szex az elso. Azt sem hogy a ferfiaknak csak ez szamit
Ne itelgess engem emberileg ennyibol mert csunya dolgog valoszinunszazszor.kulonb vagyok nalad
Hát az biztos, hogy külömb vagy nálam, ez tényleg biztos:D
Sajnálom, ha valamit félreértettem, nem ítélek el senkit, de akkor kérlek, magyarázd el, mert úgy látszik nem értem:)
Ha jellemre nem ilyen tipikus, törékeny kisasszony, aki mindig száz százalékosan igyekszik nőies maradni, hanem van egy lazább, vagányabb oldala is.
Sőt, engem igazából mindig jobban vonzottak azok a lányok, akik külsőre erős, vagány jellemnek mutatkoznak, de kellő ismeretség után megmutatja, hogy van egy érzelmesebb, gondoskodóbb énje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!