Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől lesz számotokra egy lány izgalmas?
Mik azok a tulajdonságok, viselkedések, bármi egyéb, amik számotokra izgamassá teszik a lányt, a lány megismerését?
Kíváncsi vagyok, ki hogyan gondolja, nem azért kérdezem, mert változtatni akarok magamon.
A válaszokat köszönöm!
Kedves Làny,
A fiukat alapvetoen teljesen mas mozgat. Ugye tudod mi?
Na végre valaki nem a külsőre kíváncsi :D Hát, mindenki más, úgyhogy ha nem egyeznek az én szempontjaim a te személyiségeddel, ne aggódj, bőven vannak, akinek te lennél a tuti ;) Számomra rendkívül izgalmas, ha egy lány okos és pluszba még kicsit ilyen vagányabb is. Ezt úgy értem, hogy nyitottabb, szívesen ismerkedik, képes rögtönözni, érted :D Nem a bulizósakra gondolok, az nem az én világom, nem is vonz. Számomra izgalmas, ha szeret múzeumokba járni például. De ha már hasonlít rám szeméyiségileg, az is izgalmas nekem.
19/F
Ha nem fél semmitől.
Itt pl. Az érzésekre gondolok és hogy őszinte és ha olyan dolgoról is tud beszélni amiről a legtöbb ember nem.
Világnézet.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, igazán meglep, hogy mennyire különbözik a véleményetek, ez tetszik!
#2 Tudom, hogy nem kell mindenkinek megfelelnem, nem is ezért kérdeztem, de köszi, hogy emlékeztetsz. Érdekes, amit írtál, és szívesen kifejtem priviven, írj kérlek:)
#3 Nagyon tetszik, amit írtál. Az érzések valóban ijesztőek tudnak lenni. A világnézet pedig különösen izgalmas tud lenni néhány embernél! :)
#4 Jó meglátás, mindenképp szükségesek ezek a dolgok, hiszen hozzáadnak az ember személyiségéhez:)
#6 Nem, nem sokat mondd, de mindenképpen különleges, hogy ezt gondolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!