Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ilyen 'felkapottabb'...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ilyen 'felkapottabb' fiataloknak a 'titka'?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudjátok, vannak azok a típusú emberek, akiknek mindenki a barátja, mindig beszélnek valakivel, mindig 86 millió emberrel tartják egyszerre a kapcsolatot, az insta képükön 20 embert alsóhangon megjelölnek és őket mind a legjobb barátaiknak neveznek. Hogy lehet az, hogy én nyitott vagyok, tökre szeretek emberek között lenni, ismerkedés szempontjából is jó vagyok, de úgy nem ragadnak meg körülöttem az emberek. Nem mondom, hogy én is ilyen ember akarok lenni, de nekem 2 olyan barátom van, akiknek mindent, és bármikor, ezek az emberek meg 20 legjobb baráttal és még kismillió spannal rendelkeznek? Mit csinálnak, amitől ők ekkora arcok lesznek? Ne gyertek pls azzal, hogy ők olyan gazdagok, hogy kolbászból van náluk a kerítés, mert tuti, hogy itt nem ez a központi dolog.

2020. máj. 4. 04:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez megtévesztő. Vannak bizonyára olyan emberek, akiknek vonzó a személyiségük, akik nyitottak a többi emberre, vezető egyéniségek, erre születni kell, nem lehet megtanulni, de őszinte barátjuk nekik is csak 2-3 van, ez biztos. Én meg is őrülnék, ha ilyen nagy társaság venne állandóan körül, még ha csak az interneten, akkor is.
2020. máj. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!