Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne most tennem? Ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most tennem? Ennyire jó lelkű vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel masfél éve beszélek úgy viselkedettünk mintha együtt lennénk és nagyon elmélyült a dolog kettőnk között. Aztán kiderült, hogy kavart más lánnyal és mondtam hogy ez nekem nem fér bele lehordott minden félének lehordott és fenyegetett hogy megver. Féltem tőle nagyon szvl még sokat vitatkoztunk aztán nem érdekelt letiltottam. Pár hónap múlva messeneren (eddig snapen beszéltünk) könyörgött napokig, hogy beszéljünk és érzelmileg zsarolt, hogy öngyilkos lesz és én leszek az oka és az olyan mintha én ölném meg. (Öngyilkos lett egy közeli barátom és tudja jól mert mindent megbeszéltünk régebben egymással és ez a téma fáj a legjobban azt hiszem ez volt az a pont hogy ellöktem magamtól és azóta sem engedtem közel). Már nem akartam vele együtt lenni ezt pedig nem tudta felfogni. Folyamatosan írt de akkor mar nem fenyegetett hanem könyörgött hogycsak barátok legyünk. Itt elkövettem egy nagy hibát adtam neki egy esélyt. Nagyon sokat beszéltünk idáig de mindig elő jött a régi énje viszont próbálta magát kontrollálni. Olyan most mint a legjobb barátom, de ő még mindig többet akar. Én viszont soha nem akarnék vele össze jönni, de így meg nem tudok másfelé sem nyitni mert olyan szinten lelkiismeret furdolásom van és bűnösnek érzem magam ha vissza merek írni egy fiúnak. (Nagyon féltékeny) én nem hülyítem akárhányszor úgy közelít felém világosan semmi kertelés nélkül elmondom, hogy esélytelen. Amikor megkérdezi hogy úgy érzek íránta mint ő irántam megmondom, hogy nem. Eltervezte az egész éleünket, még azt is hol fogunk élni és mindent... sosem adok semmi olyan jelet amiért elkezdhetne reménykedni pedig. Ilyenkor elkezdi mondani hogy nincs értelme az életének és nem is kéne élnie...ilyenkor nagyon gyomorgörcsöm van és eszméletlenül rosszul leszek. Vannak nagyon gyönyörű lányok miért nem foglalkozik velük? Viszonoznák is az érzeseit. Olyan mintha birtokolni akarna néha és mintha élvezné hogy tud a lelkemre hatni. Amikor határozott lennék mindig valami olyat ír vagy mond amitől lelkileg legyengít vagy megsajnálom. Hogy tudnék megszabadulni tőle, hogy ne legyen lelki ismeret furdalásom? (Kinézem belőle, hogy megpróbálna kárt tenni magába csak azért hogy magához kössön és magamba boruljak hogy majdnem meghalt negegy barátom...) én 16/l ő pedig 18 éves most

2020. máj. 2. 00:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hozzá tenném,hogy azzok akik öngyilkosak tudnak lenni,azoknak génhibája van.(Ha valakit érdekel keressen rá angolul.)Ez persze idővel kitud alakulni,de ahhoz több kell,mint az,hogy valaki elhagyjon.
2020. máj. 2. 13:28
 12/15 anonim válasza:
0%
Kivéve ha Fanni vagy és 17 éves mert akkor van még más bajod is :)
2020. máj. 2. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez volt velem. ne reménykedj, hogy valaha is jobb lesz a helyzet, ez csak rosszabb lesz. az ilyen emberek betegek, és téged is lehúznak, ha hagyod. ha tényleg kárt tenne magában, az nem a te hibád lenne akkor sem, ha így állítja be. nem vagy felelős érte, te is tudod, hogy csak leszív érzelmileg. tiltsd le, ne adj neki több esélyt. tudom, hogy nehéz, de nem érdemled meg egyáltalán, hogy szenvedh miatta. legyen annyi önbecsülésed, hogy ne hagyd, hogy manipuláljanak, ráadásul ilyen undorító módon.
2020. máj. 2. 21:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Jól esett végre leírni, hogy mi történik velem így vissza olvasva még jobban megbizonyosodtam arról hogy a lehető leghamarabb elkell takarítanom az életemből.
2020. máj. 2. 21:48
 15/15 SziaJociVagyok:)) ***** válasza:
100%
Helyes!
2020. máj. 3. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!