Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek most mit kellene tennem?
Mondhatni ez nem teljesen párkapcsolat volt a részemről ..mivel élőben sosem találkoztam az adott fiúval , csak mondhatni jól éreztük sokszor magunkat az interneten keresztül , viszont terveztünk találkozni élőben is. Na de nem is ez a lényeg, mostanában sokszor voltak összezörrenéseink pár dolog miatt és annyi a lényeg hogy nem régibben egyik közös ismerősünktől tudtam meg hogy ő vágdossa magát "miattam". A legutóbbi veszekedésünknél azt mondta hogy takarodjak az életéből és nem kíváncsi rám soha többet, de valljuk be nem is az zavar most hogy mondhatni kilökött az életéből , hanem az hogy az adott applikáción , ahol beszélgetünk több mint egy napja nincs fent (ez egy játékos felület volt ) és valljuk be szinte minden nap 0/24-ben azon csüngött és nem azért mert én ott voltam elérhető , hanem mert "gamer-kedet ".
Annyi hogy aggódok miatta és e-miatt kellene egy kis tanács hogy ti szerintetek írjak rá vagy inkább tényleg hagyjam a fenébe ahogy azt ő akarta :/
A válaszokat előre is köszönöm :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!