Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm pár hete elhanyagol. Mit kéne tennem?
Sajnos most nem lát a szerelemtől..elvette az eszét az a fiú..és ilyenkor nagyon könnyen sikerül mellőzni a jó barátokat.
Megértem hogy nagyon rosszul esik,sok mindenki jár így...valahogy én is így vagyok:(
Szerintem ameddig azzal a fiúval van,addig őt fogja elsőbbre venni..fontosabbnak fogja a kapcsolatukat érezni,mint veled a barátságát...ha nagyon sokáig ilyen lesz,és megunod,akkor az egy természetes érzés..nem vagy köteles ezek után is barátkozni vele..viszont lehet hogy nagyot fog csalódni abban a fiúban és akkor nagyon jó pont,ha ott vagy neki...
Viszont ha ennyire se értékel hogy legalább addig ott maradjon amíg beszélsz hozzá,akkor nem gondolom hogy szüksége lenne rád vagy neked rá:(
Nincs semmi különös a barátnőd viselkedésében, de azért illene megvárnia a mondani valód végét és csak utána elmenni a fiúhoz.
A szerelem képes illetlenségek elkövetésére is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!