Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak én írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsak.krumpli. kérdése:

Szerintetek csak én írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nem ír. De mikor én írok neki akkor mindig visszaír és beszélgetünk sokat. Nem egyszavakkal válaszol. Szerintetek mit csináljak? Nem akarom őt idegesíteni, se, h azt hidje, h pióca vagyok. Remélem érthetően írtam mindent.
2020. máj. 1. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig hányszor írogattatok? Mert ha csak kétszer, akkor elmegy, de ha már tízszer ráírtál, akkor lehet hogy csak udvariasságból ír vissza.
2020. máj. 1. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, csak félénkebb. Ne ess túlzásba a dolgokkal, de szerintem nincs baj azzal, ha te írsz rá, viszont neki is illene.
2020. máj. 1. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
#2-es nem hiszem hogy félős, hisz ha rád ír egy csaj néha napján akkor már lenne bátorságod random rá írni néha egy mizut vagy akármit , hisz ő kezdeményezett.
2020. máj. 2. 05:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Első kommentelőnek: többbör is írogattunk már.
2020. máj. 2. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Talán sikerült megoldani a problémát.
2020. máj. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!