Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek a komoly lányokról?

Figyelt kérdés
Akikkel lehet beszélgetni, hulyulni is egy kicsit de mégse állandóan vihog

2020. máj. 1. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
The best.
2020. máj. 1. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Sok mindent nem lehet írni :D

Teljesen rendben vannak, sőt ilyennek kéne lenni alapból.

2020. máj. 1. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Inkább beszélek, meghallgatom a véleményét egy komoly témáról, mint hogy egész nap a viháncolását hallgassam. Persze néha az is jó, de nem állandóan.
2020. máj. 1. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a fő elemem az irónia. És a poén. Nyilván tudok komoly lenni, sőt sokszor az is vagyok. De szerintem komoly helyzeteknél is kell oldás.

Kevés időnk van élni, szóval ki kell élvezni.

Lényeg, hogy lehetsz komoly, de ne menj át vas kalapos egyénbe.

2020. máj. 1. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Az élet egy játék. Se a komolytalanság, se a komolyság nem helyes. Az őszinteség a fontos. Úgy próbáljon meg érvényesülni, hogy többet segítsen, mint ártson. Ha szereti önmagát, akkor mást is fog tudni szeretni.

Ez a kérdés félrevezető, mert nem helyes ha megjátsszuk magunkat. A komolyság mögött mindig lehet valami titokra, hátsó szándékra gondolni.

2020. máj. 1. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A komoly lányok általában meg vannak keseredve, és lenézik azokat, akik életében több a vidámság. Ezeket a lányokat szintén a megkeseredett, csalódott tinifiúk kedvelik.

Az idióta vihogás tényleg idegesítő, de a visszafogott, merev személyiség hogy képes vidámságot adni?

2020. máj. 1. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem szimpatikusabbak, mint az állandóan nevető meg beszélő társaik
2020. máj. 1. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Esete válogatja. Valakinek jól áll, hogy vihog, valakinek meg nem. Az biztos, hogy a lányról alkotott véleményem nem ez fogja befolyásolni. Ha boldog a világért sem törném le a jókedvét. Ha valaki nem tud jókedvű lenni az az az ő baja. Az ilyen nem érdemel őszinte lányt, zsák a foltját.
2020. máj. 1. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Engem felizgatna ilyen lány.
2020. máj. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!