Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni nekem?

Figyelt kérdés
Most kerültem egy új osztályba és nem merek megnyilni előttük. A régi osztalyommal volt egy kis probléma valószínűleg ezért. Tudnátok valamilyen tippeket adni, hogy hogy nyiljak meg előttük?

2020. ápr. 29. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress magadnak egy szimpatikus lányt, és próbálj vele beszélgetni stb. Aztán szépen fokozatosan mindenkivel beszélgess kicsit, kérdezd meg hogy vannak vagy hogy hogy érzik magukat....

Ki fog ez alakulni 😊

Én is év elején váltottam osztályt, de ebbe az osztályba is sikerült beilleszkednem, remélem neked is sikerülni fog

2020. ápr. 29. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz olyan helyre beilleszkedni ami már tulajdonképpen egy csapat... Egy bizos a régi sérelmeket le kell zárnod, fel kell dolgoznod... Sikerülni fog ez a beilleszkedés, hidd el! Egy biztos légy nyitott minden közeledésre és próbálj meg nem azon görcsölni hogy mi van ha az megtörténik mint ami a múltkor... Ha van padtársad akkor kezdj el vele beszélgetni és ő majd "visz magával" a többiekhez... Meg azért annyira nem lehet elcseszett egy osztály sem hogy ne lenne egy kedves lány aki segítene, csak engedd neki...
2020. ápr. 29. 21:47
 3/5 anonim válasza:
Nálunk ha valaki jött vagy én mentem oda hozzá, vagy ő jött oda hozzá. Szerintem keress egy szimpatikus gyereket, vagy írj rá valakire, küldj neki mémet, stb. aztán vele tudsz beszélgetni, később pedig tuti, hogy a haverjai is csatlakoznak a beszélgetéshez.
2020. ápr. 29. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk elég kemény suli volt. Ment a méregetés és aki "csicska" volt az kikészítették. Az első évet végig kellett bunyózni, és volt hogy én maradtam alul. Második évben már tök jól összeállt az osztály, szóval a többi osztállyal bunyóztunk 😃

Egyébként én élveztem.

Remélem nálatok azért nem ennyire súlyos a helyzet. Keress először egy barátot, mert együtt egyszerűbb lesz szocializálódni.

2020. ápr. 29. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Mosolyogj sokat. Elsőnek keress valaki olyat aki szimpatikus számodra úgyis segíteni fog megismerni a többieket. Ne félj érdeklődni akarmirol kerj meg valakit hogy vezessen körbe mondjuk
2020. máj. 1. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!