Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy félig zsidó, félig cigány sráccal?
Volt már cigány barátom. Bár tanult volt, és nem a putris fajta, azért akkor is benne voltak azok a tipikus jellemvonások amik miatt a legtöbben nem tudják elviselni őket.
Egyébként többször nem jönnék össze cigánynak.
Emberfüggő.
Romáknál nehezebb normális lányt találni mint nem romáknál ez tény,ugyanakkor a viselkedés,stílus,erkölcsök nagyon nem ettől függnek.
Igen ha hasonlítanak az erkölcsi értékeink.
Énis roma vagyok és a magyar ismerőseim,barátaim kollégáim,szomszédaim nagyon szeretnek minket,Igaz hogy nagy apám magyar volt és ezeket a géneket örökölte tőle apám,Nála mindig is az volt a lényeg hogy éretségi legyen meg egy általunk szeretet foglalkozás.Végűl én ház épitő autó szerelő és elektronikai mondhatni szakértő lettem. Szivesen segittek/segittűnk a szomszédoknak bármibe minden szombaton vendégségbe várjuk öket van amikor mi van amikor ők. Nagyon szeretjűk és támogatjuk egymást. Rendkivűl jó a viszonyunk)
Sokszor nekem is elegem van a roma emberekből hiába hogy az vagyok énis. De ez van néha sajnálom hogy benne van az R-betű a nevemben de attól el tekintve ugyan úgy vesznek mindt a magyart az emberek
Ez tenyleg nagyon erdekesen hangzik, valahogy nehezen tudom elkepzelni en is :D
Nehez kerdes egyebkent. A zsido reszevel nincs problemam, a ciganyokkal kapcsolatban viszont vannak fenntartasaim. De ha normalis csaladbol szarmazik, es nem viselkedik tipikus ciganykent, akkor lehet, hogy adnek neki egy eselyt. Azert zsido-cigany tenyleg nagyon uti egymast...
Nem vagyok rasszista, sőt kifejezetten sok cigány barátom van (egyetemről) ,részben én is az vagyok, de ne csináljunk úgy mintha nem tehetnének a cigányok az ellenük irányuló előítéletekről.
Nem, nem is arra céloztam, hogy tehetnek-e róla vagy sem. Hanem hogy simán "származás" alapján, bármilyen egyéb infó nélkül hogyan lehet erre a kérdésre választ adni...
Én olyan helyen nőttem föl (Nógrád megye) ahol igen sok cigány van, nem a "dolgosabbik" fajta... Eszemben nincs "védeni" őket. Viszont szerintem ez egy sokkal komplexebb probléma, mint amit ujjal mutogatással meg lehetne oldani. Egyébként én azt vettem észre, hogy különösen az én korosztályomban (a húszas vége harmincas eleje korúak) elég sok cigánynak sikerült kitörnie abból az életvitelből, ami miatt meg lettek bélyegezve. Nyilván nem mind, nyilván vannak visszataszító ellenpéldák... De számomra ugyanilyen visszataszító egy feltételek nélkül zsidózó/cigányozó/migánsozó szélsőjobbos.... Tudom miről beszélek, ilyenek között nőttem fel, tizenéves "kislányként" bakancsban flangáltam meg melldöngetve énekeltem a Kárpátiától bármit.... de szerencsére kinőttem ezt és sikerült messzebb látnom hülye ideológiáktól.... A szememben van ostoba igénytelen ember, még olyan aki a maga képességei szerint küzd. Minkét csoportban vastagon megtalálható mindenféle rassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!