Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismertétek meg a párotok?
Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy hol, mikor, hogyan, hány évesen. Így az egész szituáció.
Nem tudom elképzelni a mai világban, hogy ez hogyan is működik...én mindig szerencsétlen embereket fogok ki. Vagy tahó, vagy perverz, vagy uncsi.xd
2020. ápr. 27. 12:10
2/9 anonim válasza:
Itt. Leveleztunk, taliztunk.. :)
4/9 anonim válasza:
Egy online játékban. Ő 20 éves volt, én 23. Két hónapig leveleztünk úgy, hogy nem láttuk egymást. Aztán találkoztunk. Nagyjából másfél évig barátok voltunk, innen lépet tovább a kapcsolat. Azóta is együtt vagyunk.
5/9 anonim válasza:
A mi megismerkedésünk a barátommal elég "mesébeillő". Még nyáron moziban voltunk a barátnőmmel, és késő este ért véget a film. Apa mondta hogy értem jön, én meg mondtam neki hogy úgyis jó idő van, elkezdek arrafelé gyalogolni amerről jön kocsival és majd az úton felvesz. Elkezdtem gyalogolni, és észrevettem hogy egy férfi folyamatosan a nyomomban van. Igaz távolabb volt tőlem, de egyértelműen kivehető volt hogy követ, mert akárhányszor lefordultam, átmentem a zebrán ő akkor is a nyomomban volt. Teljesen be voltam pánikolva, senkit nem tudtam aki a közelben lenne és nem tudtam apa mennyi idő még odaér(egy jó 20 perces az út) Ezért a buszmegállóban megláttam két fiút, és odaszaladtam a magasabbhoz hogy "Szia, kicsim" és átöleltem. Mikor megöleltem gyorsan elhadartam neki hogy az a férfi már mióta követ és nem tudom lerázni. De ekkor már szabályosan bőgtem. Szóval ez a fiú megvárta velem még apám értem jön, lekéste az utolsó buszt, szóval hálából mi vittük haza. Elmondtam neki a nevemet, másnap bejelölt fb-n, bekövetett instán stb, elkezdtünk beszélgetni és kész.. Összejöttünk.
6/9 anonim válasza:
A Magyar Állami Operaházba 17 évesen unoka testvéremmel voltunk egy előadáson pont az operaház felújítása előtti utolsó előadáson, és a szünetbe a büfébe megláttam odamentem hozzá, beszélgetem vele elkértem a telefonszámát, és rá két héttel elvittem vacsorázni, és összejöttünk.
7/9 anonim válasza:
Egy bárpulton afterpartyban,csak annyit kérdeztem kő kóla,őmeg annyit mondott meghát.. Azóta együtt vagyunk. Ennek már 30 éve. Abban az időben még tudtunk udvarolni.. Bezzeg a mai fiatalok...
8/9 anonim válasza:
Társkereső, én 16 voltam, barátom 25, 2 hétig csak beszélgettünk, aztán elkezdtünk talizgatni, és egy hónap múlva összejöttünk. 2 éve együtt.
9/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mind három egyben. De komolyan gimiből jöttem haza busszal és a kanyarba elvesztettem az egyensúlyomat és bele estem egy idegen fiú ölébe így ismerkedtünk meg és ő lett a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!