Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apakomplexus ellen lehet valamit csinálni?
néhány éve, mikor még pici voltam, meghalt édesapám és azóta nagyon keresem az idősebb férfiakat
volt már rá példa, hogy beleszerettem tanáromba amiből nyilván nem lett semmi
de szinte csak idősebb férfiak izgatnak, a koronbeliek egyáltalán nem, sőt még a kicsit idősebbek sem
26-38 éves kategóriában mozognak a számomra érdekes férfiak
nem csak a külsőjük, hanem akár személyiség stb
pl a szüzességem elvesztését csak egy ilyen férfival tudom elképzelni
csak sajnos senki nem támogatná ezt és nem hiszem, hogy vonzó lennék idősebb korosztálynak
szerintetek ezzel tudok valamit kezdeni, változtatni?
16/L
Szerintem ezt te magad sem gondolod komolyan!?
Az biztos, hogy szexre találsz magadnak férfit ebben a korosztályban! De többet ne várj még ha mást is mondanak!
Nem KELL ezen változtatni!
Nem támogatnák, oké, és ezért inkább teherbe vágatnád magad egy tini szúnyogcsődörrel, aki még egy kotont sem tud felhúzni úgy, hogy ne lyukassza ki?
Velem is ugyanez a helyzet:(
Számomra a 25-40 éves korosztály az igazán vonzó. Úgy gondolom, hogy az ulyen korú férfiak sokkal karizmatikusabbak, mint a pattanásos kortársaim...
Én 34 évesen szívesen megismerkednék akár 16 éves lánnyal is, de csak ha nem viselkedik gyerekesen.
Arra semmi szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!