Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúúúk! Nektek szimpik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúúk! Nektek szimpik a raszta lányok?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 25. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
Ápolatlanság,jele kerülni nagy ívben őket ez olyan mint akik rituálisan fürdenek havonta egyszer ?!
2020. ápr. 29. 13:23
 12/16 blathib válasza:
85%
Nem a haj az első amit megnézek! Számomra a testalkat a meghatározó és a tisztaság! A raszta haj nem egyenlő az igénytelenséggel, azt is mosni kell és problémásabb mint egy Kleopátra frizura! Tehát igen, egy raszta csaj is lehet vonzó, ugyan úgy,ahogy egy nem raszta is lehet taszító! Aki nincs tisztában ezzel a hajvislettel, javaslom nézzen utána!
2020. máj. 2. 07:09
 13/16 anonim válasza:
74%

A 12-es válaszolónak fodrászként írom. Nem egy raszta hajjal találkoztam már. Csináltam is raszta hajat sőt vágtam le és bontottunk is szét.

Maga a személy aki viseli nem biztos hogy igénytelen . De maga a hajviselet igenis az . Gusztustalan. Ha szétbontod rengeteg kosszal találkozol ami nem tud kimosódni a hajból. Akár halott legyek vagy bogárkák ..stb.

Nézz utána . Ettől függetlenül maga a lány lehet igényes magára. Moshatja akár naponta is de ezt sajnos nem lehet kiküszöbölni.

Egy fodrász.

2020. máj. 2. 12:34
 14/16 atesz763 ***** válasza:
82%
Nem igazán
2020. máj. 3. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Neeeeem!
2020. máj. 4. 19:47
 16/16 anonim válasza:
nekem az a bejövős, ha néhány tincse raszta, festett, ilyesmi. de hát ahogy a fenti válaszok: ízlések és pofonok ;-)
2020. máj. 31. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!