Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zenész srácokhoz hogyan viszonyultok lányok?
A zenész szó ebben az esetben egy kicsit erős, mivel nem "zenész" vagyok, csak játszok egy zenekarban, akikkel néha-néha fellépünk kisebb helyeken. Bármikor amikor eddig szóba került más lányoknál, ilyen elrettentséget látok rajtuk, mintha azt hinnék, hogy ez az egész arról szól, hogy leisszuk magunkat a sárga földig, amikor erről szó sincs. :D
Ekkora hátrány lenne?
4-es vagyok
Én csak azt mondom, hogy a mostani fiatalok többsége mit gondol róla. A zenészek lehetnek menők. De a mai korban nem a zenészeket hívják menőnek. Ők inkább a kulturált réteg. A mai vagány srácok akik népszerűek, isznak röhögnek, pénze van stb. ők a mai "menő srácok".
A gép előtt ülésnél meg nem az a lényeg, hogy a gép előtt ül hisz az tényleg nem menő xD a végeredmény viszont tele van effektekkel, át van torzítva tehát a saját egyedi módján még jobb is lehet mint egy sima gitár mondjuk.
Igen egy tábortűznél jó ha van valaki aki tud gitározni és pont nála is van. De az ilyen események eszméletlen ritkák kivéve ha konkrétan ilyen a társasági köröd.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!