Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 3 hónap ismerkedés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 3 hónap ismerkedés elég?

Figyelt kérdés

Tehát azlenne a kérdésem hogy szerintetek 3 hónap ismerkedés elég e egy kapcsolathoz.(Lekaptam a leányzót és visszautasitott hogy nemigazán ismerjük még egymást)ez pár hónapja volt.

De már nemtudtam tőle új dolgokat kérdezni mert már szinte mindent tudok róla

Ő 14

Én 16 volam...

Trollok Off.

(Részletesebb infó kell csak irjatok:) )

#randi #szerelem #friend zone #Visdzautasítás
2020. ápr. 18. 01:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagyon kell a csaj küzdhetsz érte, de aki egyszer durván visszautasít az máskor is elfog sajnos, mondjuk ez ember függő de nekem ez a tapasztalatom, hogy ismered lányt vagy hogy utasított el? (kitartást!)
2020. ápr. 18. 03:23
 2/15 Stark2000 ***** válasza:
100%
Szerintem sok is a 3 hónap. Két lehetőséget látok kapcsolat alakítás téren. Vagy megfogod korán és belevágtok, aztán majd kapcsolat alatt ismeritek meg jobban a másikat, vagy kialakul egy kisebb baráti kapcsolat, és mire kapcsolatban lesztek, elég jól fogjátok ismerni egymást. Szerintem ember függő ki melyiket preferálja. Nekem mondjuk nehéz fenn tartani az érdeklődésemet hosszú távon (értek ez alatt 2-3 hónapot), ha nem történik egy árva csók se pl.
2020. ápr. 18. 09:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Már rájöttem. Ez az egész mennyi idő kell, attól függ hogy mennyi idősek vagytok.
2020. ápr. 18. 12:05
 4/15 A kérdező kommentje:

#1 Köszi a válaszod,de szerintem már ebből nemlessz sajnos semmi talán egykis idővel késöbb mert még lehet éretlen.

Úgy utasitott el hogy lekaptam(majd mondta hogy ez furi volt),nagyon zavarba jött rendesen remegett és megsemtudodd szolalni,és akkor megöleltem majd megkérdeztem tőle hogy ő is szeretné ezt aztmondta hogy hát még nemigazán ismerjül egymást meg elmondása szerint nincs meg aza ,,tűz",és kérdeztem tőle h9gy nemjövök be vagy valami?aztmondta hogy de de nagyonis csak nincs meg aza érzelem...

Vagy szerintem én rontottam el hogy felgyorsitottam a dolgokat mert nemigazán flörtöltem vele,de párszor megdicsértem a külsejét...

2020. ápr. 18. 12:33
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 ezt nemigazán értem.
2020. ápr. 18. 12:34
 6/15 A kérdező kommentje:

De amúgy bármit megtennék ezért alányért,más mint atöbbi lány..

Mint külsőleg és belsőleg is gyönyörű...

2020. ápr. 18. 12:35
 7/15 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ha ennyire akarod, adj még időt neki. Csak nehogy bele törjön a bicskád.
2020. ápr. 18. 13:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Irtam neki nőnapkor ő visszairt hogy köszi és megkérdezte hogy ki a helyzet velem,majd elkedztem vele beszélni és lerázott,de egy busszal mentünk meg haza mindig és akkor meg mindig nézett
2020. ápr. 18. 14:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok.

Minden korosztályban más idő kell (persze vannak kivételek) felnőtt korban kevesebb idő szükséges, és gyerek/kamasz korban is.

És ahogy írtad, szerintem már rá jöttél hogy ő még nincs megerve egy kapcsolatra.

2020. ápr. 18. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
....korban is más idő kell, mondjuk több.
2020. ápr. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!