Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 hónap ismerkedés elég?
Tehát azlenne a kérdésem hogy szerintetek 3 hónap ismerkedés elég e egy kapcsolathoz.(Lekaptam a leányzót és visszautasitott hogy nemigazán ismerjük még egymást)ez pár hónapja volt.
De már nemtudtam tőle új dolgokat kérdezni mert már szinte mindent tudok róla
Ő 14
Én 16 volam...
Trollok Off.
(Részletesebb infó kell csak irjatok:) )
#1 Köszi a válaszod,de szerintem már ebből nemlessz sajnos semmi talán egykis idővel késöbb mert még lehet éretlen.
Úgy utasitott el hogy lekaptam(majd mondta hogy ez furi volt),nagyon zavarba jött rendesen remegett és megsemtudodd szolalni,és akkor megöleltem majd megkérdeztem tőle hogy ő is szeretné ezt aztmondta hogy hát még nemigazán ismerjül egymást meg elmondása szerint nincs meg aza ,,tűz",és kérdeztem tőle h9gy nemjövök be vagy valami?aztmondta hogy de de nagyonis csak nincs meg aza érzelem...
Vagy szerintem én rontottam el hogy felgyorsitottam a dolgokat mert nemigazán flörtöltem vele,de párszor megdicsértem a külsejét...
De amúgy bármit megtennék ezért alányért,más mint atöbbi lány..
Mint külsőleg és belsőleg is gyönyörű...
3as vagyok.
Minden korosztályban más idő kell (persze vannak kivételek) felnőtt korban kevesebb idő szükséges, és gyerek/kamasz korban is.
És ahogy írtad, szerintem már rá jöttél hogy ő még nincs megerve egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!