Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek szakitasnal h...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek szakitasnal h tullegyetek rajta?

Figyelt kérdés
Egesz nap erre gondolok es nezegetem hol aktiv, kepeket, beszelgetest es nem tudok tanulni meg semmit csinalni pedig kellene.

2020. ápr. 14. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Barátokkal vagyok, vagy épp azt csinálom ami a kedvenc hobbim, ismerkedek új emberekkel. Idő kell hozzá és, hogy eltereld a figyelmed. Ha folyton azt nézegeted, hogy mikor aktív sose lépsz túl rajta.
2020. ápr. 14. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat baratokkal most nem tudok
2020. ápr. 14. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Egy szakítást el kell gyászolni, ezt nem lehet megúszni. Sírj, ha kell szenvedj. De egy idő után erősnek kell lenned és ne nézegesd a neten a dolgait. Az csak feltépi a sebeket.

Nézz romantikus filmeket pl. Kettőt találhatsz c. filmben a főszereplő nő is gyászolja a kapcsolatát.

2020. ápr. 14. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Torold ki a kozos kepeket, nehez, de idovel, ha lesz egy uj pasid ugyse lesz mar ra szukseged, ha meg kibekultok NETALAN akkor a messengerbol letoltod oket ujra, ne nezegesd a kepeket!!! Mert minek? :D ne nezegesd hogy fent van e :D tudom konnyu irni, de az elejen akkor is nezni fogod ha nem akarod, majd idovel ismerkedsz, es mar nem erdekel annyira, hogy mi van vele. Probalj baratokkal beszelgetni, legyen valami uj hobbid, vagy irj naplot, ird ki magadbol a dolgokat hatha az segit.
2020. ápr. 14. 18:26
 5/6 anonim válasza:
100%
Írd le vagy videochatben mondd el valaki olyannak a problémáidat, akiben megbízol.
2020. ápr. 14. 18:30
 6/6 anonim válasza:
76%

Keress mást!

Tudom hogy nem egyszerű de más megoldás nem létezik

2020. ápr. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!