Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első ottalvás?
Figyelt kérdés
Lányként milyen volt egy reggeli merevedés mellett ébredni?2020. ápr. 12. 12:48
1/3 anonim válasza:
Erre már nem emlékszem. De jó volt. Most is jó lenne.
2/3 anonim válasza:
Én spec a párom mellett ébredtem, de hát kinek mi jut...
3/3 anonim válasza:
Lányként nem rudok nyilatkozni, mivel fiú vagyok.
Két barátnőmmel már jóval az első együttalvás előtt csináltuk a dolgokat (persze már akkor több mint 3 hónapja együtt voltunk), szóval nem hinném hogy különösebb élmény lett volna számukra. Egy lány barátommal is aludtam már, vele még este lefeküdtünk szóval neki se hinném hogy nagy élmény lett volna, bár mire ő is már felkelt már rég nem volt merevedésem.
Egy másik barátnőmmel pedig akivel aludtam neki se hinném hogy nagy meglepetést okozott volna, mikor hiába nem volt semmi, de egész nap érezte és látta hogy áll.
Nem kell ahhoz a reggeli merevedés, hogy felálljon a barátnőmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!