Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy lehet otthon felkészü...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy lehet otthon felkészülni/gyakorolni a csókolózásra?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, de még ilyen igazán, ami nem csak ilyen "legyünk már túl az első páran" csókolózás,pl.:buliban,hanem ami ténylegesen rendes, érzelmes, olyan még nem nagyon volt. Félek,hogyha majd eljön az a pillanat, akkor elrontom, rosszul csinálom ilyenek..

Valahogyan nem tudnék erre itthon felkészülni? Nem szeretném, hogy rossz/gáz legyen és hogy elrontson mindent.

2020. ápr. 9. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Ne misztifikáld túl. A csók az csók. Két ajak összeér, játszatok a nyelvetekkel, szívjátok egymás ajkát.

Az érzés szinte ugyan az, mindegy kivel mikor hol csinálod.

A lelki, pszichés löket amit kapsz, ha a szerelmeddel csinälod viszont durva, mint egy csík kokain. Nem tudsz felkészülni rá, elsőnél majd el fogsz ájulni, és rászoksz.

A legtöbb amit tehetsz:

- keresel egy fiút, és tényleg túl leszel rajta

- oda mész Ferihez, és megmondod neki végre hogy szereted

2020. ápr. 9. 01:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem kell gyakorolni. Nyugodj meg, majd abban a pillanatban tudni fogsz mindent! :)
2020. ápr. 9. 04:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

17 èvesen volt az első baràtom.

Elötte mèg sose csòkolòztam senkivel sem.

Viszont azt hazudtam hogy màr csòkolòztam, hisz a suli menőjèvel jàrtam.

Jött minden magàtòl. Ès azt mondta hogy ilyen jòl mèg nem csòkolta senki.

De ha nagyon ràakarsz feküdni a tèmàra nèzhetsz csòk videòkat.

De ne stresszeld tùl :) Jönni fog magàtòl

2020. ápr. 9. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jön magától, ez olyan elcsépelt de az első csókja előtt mindenki izgul és meg akarja tanulni de nem lehet tényleg jönni fog magától. Ne aggódj nem nagy kunszt:)
2020. ápr. 9. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, majd ha meglesz akkor te is úgy gondolsz vissza rá, hogy ösztönből jött és te is ezt fogod mindenkinek mondani:)

Én is így voltam vele. Sok sikert!

2020. ápr. 9. 16:10
 6/7 anonim válasza:
Nem kell rá gyakorolni.Ez ösztönös.Ott állsz majd és akkor tudod hogy mit kell tenned.:)
2020. ápr. 11. 00:48
 7/7 anonim válasza:
Nem akarom hogy izgulj vagy ilyesmi, de nekem egyaltalan nem jott a dolog, es meg mindig ugy vagyok vele, hogy biztos nagyon bena voltam, pedig 8perc alatt 4x is megcsokolt, de a velemenyet nem kerem ki, mert mar nem nagyon beszelunk
2020. máj. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!