Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy lehet otthon felkészülni/gyakorolni a csókolózásra?
16 éves lány vagyok, de még ilyen igazán, ami nem csak ilyen "legyünk már túl az első páran" csókolózás,pl.:buliban,hanem ami ténylegesen rendes, érzelmes, olyan még nem nagyon volt. Félek,hogyha majd eljön az a pillanat, akkor elrontom, rosszul csinálom ilyenek..
Valahogyan nem tudnék erre itthon felkészülni? Nem szeretném, hogy rossz/gáz legyen és hogy elrontson mindent.
Ne misztifikáld túl. A csók az csók. Két ajak összeér, játszatok a nyelvetekkel, szívjátok egymás ajkát.
Az érzés szinte ugyan az, mindegy kivel mikor hol csinálod.
A lelki, pszichés löket amit kapsz, ha a szerelmeddel csinälod viszont durva, mint egy csík kokain. Nem tudsz felkészülni rá, elsőnél majd el fogsz ájulni, és rászoksz.
A legtöbb amit tehetsz:
- keresel egy fiút, és tényleg túl leszel rajta
- oda mész Ferihez, és megmondod neki végre hogy szereted
17 èvesen volt az első baràtom.
Elötte mèg sose csòkolòztam senkivel sem.
Viszont azt hazudtam hogy màr csòkolòztam, hisz a suli menőjèvel jàrtam.
Jött minden magàtòl. Ès azt mondta hogy ilyen jòl mèg nem csòkolta senki.
De ha nagyon ràakarsz feküdni a tèmàra nèzhetsz csòk videòkat.
De ne stresszeld tùl :) Jönni fog magàtòl
Utolsó vagyok, majd ha meglesz akkor te is úgy gondolsz vissza rá, hogy ösztönből jött és te is ezt fogod mindenkinek mondani:)
Én is így voltam vele. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!