Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze vagyok zavarodva, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy crushom, de most van egy másik (is), nem tudom, hogy szeretem-e még a régit, szóval teljesen össze vagyok zavarodva, légyszi segítsetek!

2020. ápr. 4. 14:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt már mindenki Candy Crush függő?

Vagy mi a jó retek az a crush?

Nincs ilyen magyar kifejezés.

Miért nem magyarul írtok?

2020. ápr. 4. 17:28
 12/24 A kérdező kommentje:

Crush = olyan ember aki tetszik/szerelmes vagy

Szívesen. Viszlát.

2020. ápr. 4. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Jó beképzelt sz@@r vagy defektes ember létedre.
2020. ápr. 4. 17:33
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
14.igaza van.
2020. ápr. 4. 17:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt. Flegma? Talán. De amúgy nagyon nem érdekel ha nincs jobb dolgod.
2020. ápr. 4. 17:36
 16/24 A kérdező kommentje:
#15 Kérdeztelek? Majd szólok ha igen...
2020. ápr. 4. 17:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha nincs más elfoglaltságotok, azon kívül, hogy engem csesztettek, szólok, sok hobbi közül választhatnátok. Olvassatok. Talán akkor nem lesztek bunkó parasztok. Szívesen.
2020. ápr. 4. 17:39
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem az, hogy nincs jobb dolgom, de nagyon nevetséges és szánalmas, hogy itt amperkodsz, annak ellenére, hogy annyi életed van, hogy ide kell kérdéseket kiírnod. Picsogsz, mint egy csaj, úgy fogalmazol, mint egy csaj, kamudepis vagy, szereted a kolbászt, ennek ellenére mindenkinek beugatsz, aki próbált itt segíteni.
2020. ápr. 4. 17:39
 19/24 A kérdező kommentje:
Csak az olyanokat minősítem le akik olyanok, mint te. Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, te ki vagy… Kamudepis a kedves anyukád. Azt mondod van jobb dolgod. Akkor csináld azt. Amúgy egyáltalán nem szeretem a kolbászt.
2020. ápr. 4. 17:45
 20/24 A kérdező kommentje:
És mi az, hogy mindenkit leugatok aki segíteni próbál? Te éppen cseszegetsz, ha nem vetted volna észre.
2020. ápr. 4. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!